Pictures

Lazy Sunday: Lipsticks

Ooit begon de Lazy Sunday als post met inspiratiefoto’s die ik van weheartit.com haalde. Het duurde even voor ik doorhad dat weheartit eigenlijk vol stond met gestolen foto’s net als tumblr. Na een tijdje werd mijn Lazy Sunday gevuld met mijn eigen foto’s. Iets wat ik eigenlijk veel leuker vind om te doen, helaas heb ik er niet altijd tijd voor. Toch blijft weheartit leuk om door te kijken, inspiratie op te doen en ik heb het idee dat het vooral zo populair is vanwege de filters die over de foto’s heen zitten. Ik deed inspiratie op en besloot de vloer vol te zetten met lipsticks en de foto’s daarna te bewerken. Ik heb elke foto anders bewerkt. I hope you like.Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Xan July 22, 2012 at 09:28

  Wauw, veel kleuren ๐Ÿ˜€ Vind het hele mooie foto’s. Fijne zondag. Love

 • Reply Rieke July 22, 2012 at 11:20

  Aah, zo mooi bewerkt! Met wat voor programma doe je dat? Echt heel erg mooi gedaan!
  En ik ben jaloers op jouw lipsticks!

  • Reply Lin July 22, 2012 at 22:26

   Ik bewerk mijn foto’s met Paint Shop Pro 7, puur omdat ik dat al vanaf mn 15e gebruik. Schijnt met Photoshop veel mooier en beter te kunnen.

 • Reply Vera July 22, 2012 at 14:35

  I love lipsticks!

 • Reply Annabel July 22, 2012 at 15:20

  Als ik al deze lipsticks zie denk ik echt: Annabel! Je moet meer lipstick dragen hihi!

  Ik vind dat je een super blog hebt, ik heb net eventjes rond gekeken, en ik vind dat je super swachces maakt met fijne uit leg! Ik ga je daarom ook gelijk volgen op bloglovin! Volg je me terug? hihi

  Liefs

 • Reply Amy-Denise July 22, 2012 at 18:02

  Erg mooie foto’s!

 • Reply Laralaurentia July 23, 2012 at 14:08

  Je hebt echt mooie kleurtjes ๐Ÿ˜€

 • Reply Angelique July 23, 2012 at 18:16

  Zie echt een paar prachtige kleuren er tussen staan! mooie collectie, of is dit nog niet alles?:P

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge