Lazy Sunday: Lipsticks

Ooit begon de Lazy Sunday als post met inspiratiefoto’s die ik van weheartit.com haalde. Het duurde even voor ik doorhad dat weheartit eigenlijk vol stond met gestolen foto’s net als tumblr. Na een tijdje werd mijn Lazy Sunday gevuld met mijn eigen foto’s. Iets wat ik eigenlijk veel leuker vind om te doen, helaas heb ik er niet altijd tijd voor. Toch blijft weheartit leuk om door te kijken, inspiratie op te doen en ik heb het idee dat het vooral zo populair is vanwege de filters die over de foto’s heen zitten. Ik deed inspiratie op en besloot de vloer vol te zetten met lipsticks en de foto’s daarna te bewerken. Ik heb elke foto anders bewerkt. I hope you like.More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, veel kleuren πŸ˜€ Vind het hele mooie foto’s. Fijne zondag. Love

 2. Reply

  Aah, zo mooi bewerkt! Met wat voor programma doe je dat? Echt heel erg mooi gedaan!
  En ik ben jaloers op jouw lipsticks!

  1. Reply

   Ik bewerk mijn foto’s met Paint Shop Pro 7, puur omdat ik dat al vanaf mn 15e gebruik. Schijnt met Photoshop veel mooier en beter te kunnen.

 3. Reply

  I love lipsticks!

 4. Reply

  Als ik al deze lipsticks zie denk ik echt: Annabel! Je moet meer lipstick dragen hihi!

  Ik vind dat je een super blog hebt, ik heb net eventjes rond gekeken, en ik vind dat je super swachces maakt met fijne uit leg! Ik ga je daarom ook gelijk volgen op bloglovin! Volg je me terug? hihi

  Liefs

 5. Reply

  Erg mooie foto’s!

 6. Reply

  Je hebt echt mooie kleurtjes πŸ˜€

 7. Reply

  Zie echt een paar prachtige kleuren er tussen staan! mooie collectie, of is dit nog niet alles?:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge