Lazy Sunday: Lipsticks Part II


Vorige week konden jullie deel I zien. Ik vond die foto’s redelijk goed gelukt en ik had nog foto’s over. Tijd voor een deel II. Op de foto’s zie je wel praktisch alle lipsticks die ik heb. Ik heb nog een stuk of 8 MAX lipsticks, maar ik vind de hulzen niet zo mooi en heb ze daarom niet op de foto gezet. Verder vroeg ik me af of jullie de ‘filter’ over de foto’s leuk vinden en of dat blijvend moet zijn? Of leuk voor een keertje, maar volgende keer weer normale fotos?

4 thoughts on “Lazy Sunday: Lipsticks Part II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge