Lazy Sunday: Lipsticks Part II


Vorige week konden jullie deel I zien. Ik vond die foto’s redelijk goed gelukt en ik had nog foto’s over. Tijd voor een deel II. Op de foto’s zie je wel praktisch alle lipsticks die ik heb. Ik heb nog een stuk of 8 MAX lipsticks, maar ik vind de hulzen niet zo mooi en heb ze daarom niet op de foto gezet. Verder vroeg ik me af of jullie de ‘filter’ over de foto’s leuk vinden en of dat blijvend moet zijn? Of leuk voor een keertje, maar volgende keer weer normale fotos?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Zo’n leuke foto’s! Ik vind de filter wel leuk.

 2. Reply

  woah veel lipsticks zeg πŸ˜€

 3. Reply

  Prachtige foto’s! Ik ben helemaal verliefd πŸ™‚

 4. Reply

  Weer mooie plaatjes! Zitten mooie kleuren tussen =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge