94% Toys for boys 94% Golf 94% 94% Titanic 94% Ladybug Picture 94% gioco 94% Wedding Rings Picture 94 game
Lazy Sunday: Lipsticks Part II

Lazy Sunday: Lipsticks Part II

By Sunday, July 29, 2012 4 No tags Permalink 0


Vorige week konden jullie deel I zien. Ik vond die foto’s redelijk goed gelukt en ik had nog foto’s over. Tijd voor een deel II. Op de foto’s zie je wel praktisch alle lipsticks die ik heb. Ik heb nog een stuk of 8 MAX lipsticks, maar ik vind de hulzen niet zo mooi en heb ze daarom niet op de foto gezet. Verder vroeg ik me af of jullie de ‘filter’ over de foto’s leuk vinden en of dat blijvend moet zijn? Of leuk voor een keertje, maar volgende keer weer normale fotos?

4 Comments
 • Amy-Denise
  July 29, 2012

  Zo’n leuke foto’s! Ik vind de filter wel leuk.

 • femketje
  July 29, 2012

  woah veel lipsticks zeg 😀

 • Annabel
  July 30, 2012

  Prachtige foto’s! Ik ben helemaal verliefd :)

 • Mariska
  July 30, 2012

  Weer mooie plaatjes! Zitten mooie kleuren tussen =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CommentLuv badge