Pictures

Lazy Sunday: Lipsticks Part II


Vorige week konden jullie deel I zien. Ik vond die foto’s redelijk goed gelukt en ik had nog foto’s over. Tijd voor een deel II. Op de foto’s zie je wel praktisch alle lipsticks die ik heb. Ik heb nog een stuk of 8 MAX lipsticks, maar ik vind de hulzen niet zo mooi en heb ze daarom niet op de foto gezet. Verder vroeg ik me af of jullie de ‘filter’ over de foto’s leuk vinden en of dat blijvend moet zijn? Of leuk voor een keertje, maar volgende keer weer normale fotos?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Amy-Denise July 29, 2012 at 09:48

  Zo’n leuke foto’s! Ik vind de filter wel leuk.

 • Reply femketje July 29, 2012 at 12:13

  woah veel lipsticks zeg ๐Ÿ˜€

 • Reply Annabel July 30, 2012 at 00:26

  Prachtige foto’s! Ik ben helemaal verliefd :)

 • Reply Mariska July 30, 2012 at 08:47

  Weer mooie plaatjes! Zitten mooie kleuren tussen =D

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge