Uncategorized

Lazy Sunday: Accessorize and Swatches

Een tijdje geleden was ik in Utrecht wezen shoppen en toen kocht ik Accessorize Aztec. Van andere blogs wist ik dat er ook nog een lakje was dat Pink Spice heette, maar die hadden ze niet in Utrecht. Ik wist dat er in Eindhoven ook een winkel zat en laatst las ik bij BeautyIll dat die ook nagellak verkocht. En nog wel de lak die ik nog wilde! Maar in Eindhoven hadden ze Aztec niet.

Het schijnt dus zo te zijn dat deze Pink Spice een dupe is van MAC’s geliefde en begeerde Bad Fairy. Als ik deze swatches zo zie dan zou dat best kunnen. Deze blogster vergelijkt ze, maar ik vind de foto’s niet heul duidelijk. Maar ik vind Pink Spice wel echt heel mooi. Ik had slechts twee laagjes nodig om deze dekkend te krijgen. Ik weet niet of het aan het weer lag, maar ik kreeg het duochrome effect niet supergoed op de foto.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mariska July 15, 2012 at 14:39

  Heel mooi kleurtje! :-)

 • Reply Teri July 15, 2012 at 23:46

  Zo’n mooie fotos! Ik vind beide lakjes echt supermooi, vooral het duo chrome effect spreekt me erg aan :).

 • Reply Emma - Life and cookies July 20, 2012 at 23:10

  OMG! Die zoek ik dus al TIJDEN! Elke keer wandel ik weer de winkel in, in de hoop dat ze er nagellak verkopen. Eindhoven dus? :-)

 • Reply Accessorize - Pink Spice » Lifestyle blog Life & Cookies July 31, 2012 at 07:13

  […] ben dan ook naarstig op zoek geweest naar een écht goeie dupe. En die vond ik, via de blog van Lin, linvant.nl. Het is Pink Spice van Accessorize! Ik kreeg via haar de tip om eens in Eindhoven te kijken, omdat […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge