Lazy Sunday: Accessorize and Swatches

Een tijdje geleden was ik in Utrecht wezen shoppen en toen kocht ik Accessorize Aztec. Van andere blogs wist ik dat er ook nog een lakje was dat Pink Spice heette, maar die hadden ze niet in Utrecht. Ik wist dat er in Eindhoven ook een winkel zat en laatst las ik bij BeautyIll dat die ook nagellak verkocht. En nog wel de lak die ik nog wilde! Maar in Eindhoven hadden ze Aztec niet.

Het schijnt dus zo te zijn dat deze Pink Spice een dupe is van MAC’s geliefde en begeerde Bad Fairy. Als ik deze swatches zo zie dan zou dat best kunnen. Deze blogster vergelijkt ze, maar ik vind de foto’s niet heul duidelijk. Maar ik vind Pink Spice wel echt heel mooi. Ik had slechts twee laagjes nodig om deze dekkend te krijgen. Ik weet niet of het aan het weer lag, maar ik kreeg het duochrome effect niet supergoed op de foto.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge