Lazy Sunday || 3x ‘Vampire’ Tattoo’s

Er zijn ondertussen best wat series en film die over vampiers gaan. The Vampire Diaries, True Blood en Twilight zijn denk ik de bekendste. Ik heb 3 hotties uitgekozen die elk een tattoo hebben.

Alexander Skarsgard

Als Eric Northman is hij niet altijd de vriendelijkste vampier in True Blood, maar wel de hotste. Het verhaal achter zijn tattoo is een beetje apart. Zijn jongere broertje Valter heeft een keer met een groene stift op zijn been een vogel getekend. Toen heeft zijn moeder er een foto van gemaakt en een aantal jaar terug besloot hij er een tattoo van te laten maken. Beetje apart, maar het staat dus voor familie.

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder alias Damon Salvatore is ook meer een bad boy. Al is dat wel de charme van Damon. Er wordt gezegd dat hij meer tattoo’s heeft dan 1, maar er zijn geen foto’s van te vinden. Op zijn arm heeft hij ‘Hic et Nunc’, wat Latijn is voor ‘hier en nu’. Dit om hem eraan te herinneren dat hij in het heden leeft.

Kellan Lutz

Kellan Lutz is in mijn mening de leukste vampier uit Twilight, maar daar zijn de meningen enorm over verdeeld. Sinds kort heeft Kellan een tattoo. Sterker nog, ik kon alleen een foto vinden van zijn twitter! Hij heeft een tattoo laten zetten op zijn onderarm waar ‘In Life You Never Stop Dreaming, In Dreams You Never Stop Living.’ op staat.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    met dat laatste ben ik het helemaal eens. vind hem in Twilight veel leuker dan Edward.

  2. Reply

    <3 alexander πŸ˜€

  3. Reply

    Vind tattoo’s bij mannen wel mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge