Layout Opfrisbeurt & Nieuw Instagram Account

Ik wilde er toch een kleine opmerking maken! Misschien zijn de bloemetjes je inmiddels al opgevallen. Ik wilde iets nieuws, iets anders. Het voelt al wel als lente en ik wilde het nu al wel invoeren. Ik zie wel wanneer ik er moe van word.

 

 

 

Laat me even weten als het ergens niet goed werkt. In pincipe is het dezelfde layout, alleen andere plaatjes, maar toch.

 

Verder heb ik een nieuw nagel account aangemaakt. Nageldingen krijg je op dat account te zien. Nailarts, swatches, how to’s en ik moet nog even bedenken wat ik er meer op kan laten zien. Ik wil mn accounts een beetje scheiden. Dingen die ik doe buiten mn blog om zie je op

@linvant

en meer blogrelated dingen zie je op

@linvantnails

 

 

 

Tot zover mijn kleine mededeling. Ik zou het super vinden als jullie mijn nieuwe instagram account volgen en ik ben benieuwd wat jullie van de layout vinden!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Je lay-out ziet er mooi uit ๐Ÿ™‚
  X
  Saraya recently posted…YvesSaintLaurent Rouge Voluptรฉ Shine / Pink IndependantMy Profile

 2. Reply

  Wat een ontzettend leuke, mooie en vrolijke lay-out. Helemaal lenteproof. Ik ben je instagram account ook gaan volgen. Ik vond het altijd zo knap als mensen van die perfecte nagellak foto’s kunnen maken. Als ik ergens niet goed in ben dan is het dat wel.. Ligt ook deels aan mijn nagels want die zien er helaas niet zo heel florissant uit.

 3. Reply

  Wat een ontzettend leuke, mooie en vrolijke lay-out. Helemaal lenteproof. Ik ben je instagram account ook gaan volgen. Ik vond het altijd zo knap als mensen van die perfecte nagellak fotoโ€™s kunnen maken. Als ik ergens niet goed in ben dan is het dat wel.. Ligt ook deels aan mijn nagels want die zien er helaas niet zo heel florissant uit.

 4. Reply

  ik ga je eens eventjes volgen ๐Ÿ˜€ looove de layout btw, super pretty!
  femketje recently posted…Look โ€“ Smokey Like A Boss.My Profile

 5. Reply

  Ben je ook gaan volgen op je andere account ๐Ÿ™‚
  Mariska recently posted…Blog verandering op komstMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge