Lancome La Vie Est Belle

Ik volg een groot aantal beautyblogs, maar toch heb ik niet het idee dat ik op de hoogte ben van de nieuwste parfums die uitkomen. Ik heb het idee dat ik maar een bepaald deel van de parfums langs zie komen en dat ik het andere deel alleen tegenkom in de parfumerie. Zo was ik laatst weer gewoon eens bij de Douglas. Ik was gewoon even binnengelopen zoals ik wel vaker doe tijdens het shoppen en daar zag ik op een tafel een mooie licht oranje flacon met schattig strikje staan en ik kon het niet weerstaan om deze op te spuiten. In de parfumerie zelf werd ik gek van de geuren, omdat je zoveel parfum daar op de planken hebt staan. Pas toen ik buiten stond kon ik de geur echt ruiken en toen werd ik eigenlijk gelijk verliefd op de geur. Maar ja, hoe te omschrijven waar ik verliefd op werd.

Top Notes: Black Currant (zwarte bes), Pear (peer)
Middle Notes: Iris, Orange Blossom (sinaasappelbloesem), Jasmine (jasmijn)
Base Notes: Patchouli, Tonka Bean, Vanilla, Praline

Toen ik de geur voor het eerst rook kon ik niet echt 1 geurnoot onderscheiden. Het rook bekend, maar toch nieuw. Als ik zo de noten op een rijtje zie zie ik Black Currant staan en die ruikt wel heel bekend, want deze ruik ik ook in Midnight Rose, een ander parfum van Lancome. Verder ruik ik de vanille en patchouli heel sterk. De iris, sinaasappelbloesem, peer en jasmijn kan ik niet los onderscheiden, maar die zorgen er ook wel voor dat het heel bloemig zoet ruikt. Precies waar ik van houd. Het is wel beetje een zware geur in plaats van een frisse geur. Je moet er ook echt van houden, want als ik maar 1 spray op mijn hand spuit, ruik ik het de volgende dag nogsteeds. Ik vind dat zelf enorm fijn dat het zo goed blijft hangen. Je hebt er dus ook maar echt weinig van nodig, en dus doe je er heel lang mee.

Voor de 30 mL flacon betaal je โ‚ฌ 53,55. Maar als je slim bent koop je dan de giftset, dan krijg je voor dezelfde prijs nog een gratis showergel van 50 mL en een gratis bodylotion van 50 mL erbij. Ook krijg je tot en met 11 november (heb ik me laten vertellen in de douglas winkel) nog eens 20% korting op alle Lancome producten.

bron1 bron2

More about Lin

Comments

  1. Reply

    dit is een van de weinige geuren waar ik helemaal blij van wordt! Hij blijft echt megalang hangen. Het is een zalige geur, de opening doet me een denken aan poffertjes en suikerspinnen hihi. En de flacon is tรฉ mooi. Ik heb er ook een review aan gewijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge