Lacquester – Katy Did Pink

Ik kon niet wachten op de nieuwe zomer collectie van Lacquester. Superleuke neon lakken, holo’s en andere mooie combi’s. Deze felle roze wilde ik heel graag want er zou een supermooie gouden shimmer in zitten.

Dat was de mooiste foto die ik kon maken van de shimmer. Er zit best veel gouden shimer in. Eens kijken of ik die ook op mn nagels zag. Overigens. Misschien denk je dat het een rare naam is, maar google er maar eens op. Niet schrikken; je krijgt foto’s van roze sprinkhanen. Wat? Ja de kleur past precies. Echt mooi bedacht.

 


Ik ben een beetje verdeeld over de lak. Ik vond de lak vrij dik en ik kreeg er niet zo heel egaal mee gedekt. Ik had toch wel drie laagjes nodig en op de foto’s zie je er nog een topcoat overheen. Geen Lacquester topcoat, maar mijn favo topcoat van Essence. Maar een kwartier wachten was toch niet lang genoeg, want ik hd toch butsen in mn lak.ย  De shimmers komen wel mooi uit. In de schaduw zie je ze niet altijd, maar in de zon wel.

Het resultaat vind ik prachtig. Een supermooie roze felle kleur en door de shimmer is het iets bijzonders. De lak voelt erg zomers aan en ik denk gelijk aan bubblegum.

Ik vind het een supermooie lak, maar ik weet niet of ik het een must have vind. De lak kost 7,25.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Echt een hele mooie kleur. Normaal houd ik niet zo van dit soort glitter in lakjes, maar deze is echt prachtig.

  2. Reply

    Jammer dat hij niet snel droogde.. ik vind hem toch wel erg mooi!

  3. Reply

    Ooh, deze kleur is echt heel pretty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge