Kwasten Buy In Coins

Een maand geleden ongeveer kreeg ik mijn bestelling van Buy in Coins binnen. Een soorty ebay qua spullen en prijs, maar je kan er niet bieden. Je betaalt geen verzendkosten en ze hebben een groot assortiment. Ik kocht een aantal kwasten waar ik vandaag mijn mening over geef.


Ik kocht een roze set en twee losse zwarte kwasten. Alle kwasten komen in een plastic hulsje en ik vond het wel een beetje apart dat het 1 set was en twee kleuren roze handvaten. Mjah, ach. Het gaat om de kwasten. De handvaten zijn in ieder geval lang genoeg om fijn vast te houden, maar zijn niet even lang.


Als eerste deze twee ‘MAC dupes’. Ik heb zelf geen kwasten van MAC. Ze hebben -van wat ik gezien heb in filmpjes- een enorm vergelijkbaar uiterlijk en nummers. Ik wilde graag een paar blending kwasten extra. De eerste keer dat ik ze gebruikte waren ze zo lekker zacht. Maar inmiddels ben ik een maand verder en heb ik ze al een paar keer schoongemaakt.

Ik heb er voor de grap een keer een foto van gemaakt. Dit is als ik de kwast schoonmaak met gewoon kwastenreiniger. Een hoop haartjes minder. Zo jammer, maar kan niet superveel verwachten voor 1 dollar, toch? Inmiddels is de vorm van de kwast niet meer zo als in het begin en ook is hij niet meer zo zacht. De witte heeft er ook erg veel last van.

Qua blenden heb ik er niet zo veel op aan te merken. Ze doen hun werk prima. Misschien niet zo makkelijk als de echte MAC kwasten, maar ik vind ze best fijn in gebruik.

In de set zitten twee schuin afgesneden kwasten en die leken me enorm handig voor in mn crease, maar daar vind ik ze helemaal niet fijn voor. Ik brenger eigenlijk gewoon oogschaduw mee aan en vervaag die met een andere kwast. Misschien kan ik er nog niet mee overweg, maar ik heb liever gewoon rechte kwasten.

En dan deze drie kwasten. Zo haalde ik ze gewoon uit de verpakking. Hoppa, al een haartje minder. Deze drie vind ik wel heel fijn in gebruik. De roze kwasten zijn na een paar keer wassennogsteeds zacht, maar verliezen elke keer wel haren. De middelde kwast vind ik heel fijn voor highlighter aanbrengen in mn binnenste ooghoek omdat deze een puntje heeft. De andere twee vind ik best fijne blending kwasten.

Ik vind de roze set fijner dan de twee losse zwarte kwasten. Hier kan je een roze set vinden voor $3,60 en de zwarte kwasten kosten ongeveer $1 per stuk.

Heb jij al wel eens iets besteld bij Buy In Coins?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  oh weird, ik heb zelf ook twee van zulke sets en bij mij verharen ze helemaal niet :O
  femketje recently posted…Opgemaakt/Weggegooid!My Profile

 2. Reply

  Leuke kwasten, wel jammer dat ze zoveel haartjes verliezen. Ik heb inmiddels al een aantal kwasten van ebay, en dat soort chinese webshops en ik heb daar zelf eigenlijk nooit last van. Misschien heb je net een minder exemplaar ontvangen.
  Nicole recently posted…The beauty blogger TAGMy Profile

 3. Reply

  de kwasten zien er toch wel leuk uit met die roze handvaten, en net wat je zegt….je kan niet veel verwachten voor een dollar…
  Petra recently posted…Whoehoe…100 volgers!! (+ winactie )My Profile

 4. Reply

  Voor 1 dollar kan je helaas niet veel verwachten… jammer dat ze zoveel haartjes verliezen!
  Beau recently posted…The Body Shop Vitamin E dag + nachtcrèmeMy Profile

 5. Reply

  Ah vervelend van die haartjes, daar kan ik echt niet tegen haha!
  Anna recently posted…REVIEW | CATRICE METALLURE LIPSTICKS C02+C03My Profile

 6. Reply

  Ik gebruik die schuine kwasten onder mijn wenkbrauw 🙂
  Op zich niet raar dat ze haren verliezen, als ze maar een dollar kosten. Maar aan de andere kant heb je dat ook wel eens met dure merken, kan dus ook gewoon pech zijn.

 7. Reply

  Ik heb al vaak kwasten van BiC besteld, maar bij mij vallen er geen haartjes uit. Ik ben er echt heel tevreden over. Maar je moet, denk ik, ook net weten welke kwasten uit deze webshop niet zullen teleurstellen.
  PinkFairy recently posted…Too Faced Melted LipstickMy Profile

 8. Reply

  Jammer dat ze niet helemaal zijn zoals je had gehoopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge