Kruidvat Shoplogje

Ik zag op meerdere blogs dat de nieuwe collecties van Essence en Catrice in de winkels lagen, dus ik heb me dik aangekleed en ben op de fiets gestapt. Ik kwam bij een kruidvat met de schappen vol. Ik heb een aantal dingen meegenomen.Als eerste de highlighter en de blush. Die wilde ik echt heel graag hebben en die belandde als eerste in mijn mandje. De highlighter kost volgens mij €4,99 en de blush €4,59. Of andersom, dat heb ik niet helemaal goed onthouden. Wel gek dat de highlighter twee keer zo groot is als de blush.

In de uitverkoopbak zag ik een paar spulletjes die ik graag nog wilde hebben. De groene lak uit de Neo Geisha collectie Γ©n de peachy lak uit de Vintage District collectie. Ook nam ik een masker van Dr van der Hoog mee voor mn moeder.

Ik had al wel swatches gezien van deze collectie, maar ik wist niet helemaal meer hoe ze eruit zagen toen ik in de winkel stond. Ik heb drie kleuren meegenomen. De witte en de zwarte heb ik laten liggen. Deze vond ik wel lente-proof. Deze kosten €1,89 per stuk.

Ook heb ik nog twee leuke topcoats van L’Oreal. Swatches komen binnenkort online. Heb jij de Candy Shock of de Floral Grunge collecties al in de winkel gezien? Wat wil jij graag als eerste zien?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik ben wel erg benieuwd naar die topcoats van lΓ²real, die zien er namelijk heel erg mooi uit!
  Liefs

 2. Reply

  Wauw, die Catrice blush en highlighter is super mooi!

 3. Reply

  Wat een mooie aankopen zeg! Jammer genoeg hebben ze bij mij in de winkel de nieuwe collecties van Essence en Catrice nog niet πŸ™

 4. Reply

  Wat een leuke spulletjes! die nieuwe kleurtjes lijken me ook heel erg mooi.
  Ben heel benieuwd naar de nieuwe kleurtjes lak van essence!

 5. Reply

  Nicee, ben benieuwd naar de highlighter en de blush! πŸ™‚

 6. Reply

  mooie koopjes πŸ˜€

 7. Reply

  Ik ga vanmiddag eindelijk eens kijken! (alleen omdat ik naar de opticien moΓ©t) Ik neem sowieso de blush mee, misschien het groene lakje (wil eigenlijk de roze (ook), maar alle reviews zeggen dat hij niet fijn / streperig lakt!).

  1. Reply

   van Floral Grunge! Van Candy Shock ziet alles er nogal pearly/metallic shimmery uit, en dat trekt me toch niet zo..

 8. Reply

  Ziet er goed uit !!

 9. Reply

  Mooie lakjes allemaal πŸ™‚ heb de swatches van een paar net al gezien.. die topcoats zijn ook leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge