Kleding, Wacht jij tot de sale?

Of je nu fan bent van de Hema, altijd Converse sneakers draagt of dat je denkt, yes, de winter komt eraan en mijn Uggs mogen weer gezien worden. Iedereen is wel fan van een bekend merk en dat is best slim. Zo laat je zien wie je bent en weet je wat je mag verwachten als je iets koopt.

Of je nu kortingscodes gebruikt van Couponcode of dat je wacht totdat de sale begint, iets moois goedkoper krijgen willen we allemaal wel. Om te zorgen dat je langer plezier hebt van je lievelingsproducten of het nu schoenen zijn of nagellakken weet je hoe je deze onderhoudt. Het klinkt saai, maar werkt wel en dat is natuurlijk belangrijk.

Ik deel daarom graag tips voor drie producten, die we allemaal hebben:

Leren schoenen

Het weer veranderd, daarom is het belangrijk dat jij zorgt dat jouw schoenen tegen een stootje (en een regen- of sneuwbui) kunnen. Dit doe je door impregneer spray, hiermee zorg je ervoor dat ze vuilafstotend worden. Zorg er wel voor dat de schoenen goed schoon zijn, voor jij de spray gebruikt, anders kun je namelijk vlekken krijgen. Verder maakt de spray je schoenen waterdicht, heel handig als jij per ongeluk in een plas stapt.

Nagellak

Naarmate jij je nagellak langer hebt staan kan deze dik worden. Zonde! Want deze kleur is niet meer op voorraad en kun je niet meer bestellen. Verdun de nagellak met een beetje nagellakverdunner. Gebruik nooit nagellakremover, dan kun je dit fijn potje namelijk nooit meer gebruiken. Remover zorgt ervoor dat je nagellak niet meer goed dekt. Zo heeft Trind een Thinner die volgens mij gewoon bij Etos verkrijgbaar is.

Mobiele telefoon

Na verloop van tijd kan de USB-poort van je oplader, bijvoorbeeld bij iPhone losraken. Deze maak je eenvoudig met een tandenstoker. Hiermee haak je ook het vuil weg. Het plugje waar jij je headphones induwt trekt vuil aan. Deze maak je eenvoudig schoon met een wattenstaafje. Houd er ook rekening mee dat een telefoon niet heel heet mag worden of zorg ervoor dat je deze bijvoorbeeld uit jouw zak verwijdert, zodat de batterij kan afkoelen.

Eerlijk toegegeven, de meeste kleding koop ik in de sale. €80 voor dat jasje? Nou ik wacht en hoop wel tot de sale! Met broeken vind ik dat iets anders, die moeten gewoon fatsoenlijk zitten. Al heb ik mijn fijnste broeken dubbel gekocht in een 2e gratis actie bij Promiss? Hoe doe jij dat?
Dit artikel is in samenwerking met couponcode.nu

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Alleen als ik iets heel graag wil koop ik het en anders in de sale

 2. Reply

  Het is enorm uitzonderlijk dat ik iets van kleding buiten de solden/koopjes koop.
  Je wacht bv omdat het te duur is en dan kan je eigenlijk meer kopen πŸ™‚

 3. Reply

  Meestal wacht ik ook op de sale! Pas geleden had ik 3 spijkerbroeken voor 30 euro terwijl ze normaal 70 euro per stuk waren πŸ™‚ I love sale!

 4. Reply

  ik wacht met kleding e.d. wel vaak omdat mijn maat er altijd nog wel is in de sale :3

 5. Reply

  In principe wacht ik tot iets afgeprijsd of in de uitverkoop is, maar sommige dingen wil ik gewoon hebben en dan koop ik het, maar dan is het alsnog niet duurder dan 15, soms 20 euro.

 6. Reply

  Ik hoop zo veel mogelijk in de Sale… of ik moet echt iets “nodig” hebben.. Zo heb ik dit jaar al meer aan kleding uitgegeven wat ik voorheen niet deed.. Maarja soms wil je gewoon iets leuks voor een feestje en niet kleding aan die 3 a 4 maten te groot is! Ook spaar ik voor dingen waarvan ik weet dat ze niet in de aanbieding komen! En als ik iets koop is het vaak budget!

 7. Reply

  Zelf wacht ik met vrijwel alles wel tot een sale, zelden dat ik iets voor de volle mep betaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge