Koningsdag Shoplogje

Ik had eigenlijk helemaal niets geplanned voor Koningsdag. Vrijdag hebben we de laatste dingetjes zoals de vloer uit ons oude huisje gehaald en daarna zijn we bij Pieters ouders blijven slapen. Op Koningsdag heeft zijn zusje opgetreden dus heb ik eigenlijk de hele dag op een Koningsdagmarkt rondgelopen. Winkels waren open en ik heb een aantal dingetjes gekocht.

Op de Koningsmarkt heb ik eigenlijk alleen entertainment gekocht. Ik zag vooral speelgoed. Puzzels, poppen, blokken, kinderkleding en allemaal dingen waar mijn aandacht helemaal niet naar uit gaat. Ik heb zoveel jeugdsentiment gezien. Loco loco, maja de bij, de mooiste vis. Leuk om te zien, maar ik heb alleen dingen gekocht die ik ook echt wilde.

Ik kwam al snel bij een standje waar ze allemaal dvd’s hadden liggen en ik koos er 5 uit. Verschrikkelijke Ikke, Brothers Grimm, Hoe Tem Je Een Draak, Ice Age 3, Brave. Allemaal films die ik nog in mn kast wilde hebben. Later vond ik nog Ice Age 2 en Belle en het Beest. Ook een CD die ik nog wilde hebben van Simply Red. Ik heb in totaal 9 euro uitgegeven op de markt en ik heb 8 items. I like!


De winkels waren ook gewoon open en ik ben bij de Etos geweest en de kruidvat. Bij Etos vond ik Essie lakken in de aanbieding. Ik kwam een Kruidvat tegen met dubbel Essence schap en besloot een blush mee te nemen.

Ik had de Heat Wave blush up! blush al wel en die gebruik ik met plezier. Ik wilde de roze gradient blush ook en ik wil deze gaan vergelijken met de Waterloo Sunrise blush uit de Creme Fresh collectie van Catrice die ik vergeten ben te reviewen.

Zowaar weer een 50% sticker. ‘Mijn’ Etos doet alleen nog maar aan 30% stickers. Ik heb deze lakken helemaal niet in Eindhoven gespot en ik wilde deze graag hebben. Helemaal met 50% korting. Deze lakken waren wel wat duurder. Met 50% sticker betaalde ik 6,50 per lak. Hier zie je On A Silver Platter en Lots of Lux. De donkerblauwe is een zandlak, wat ik niet had verwacht! Ik kan niet wachten om ze te swatchen!

Ik had een back up nodig van NYC Rain Drop en ik heb badparels meegenomen. Nu we een bad hebben wil ik bad spulletjes gaan kopen, maar ik wil even rustig beginnen. Geen overload aan badolie ofzo. Eerst dit eens proberen. Hebben jullie nog aanraders?

Kruidvat heeft een 1+1 actie op Maybelline en ik kon het niet laten om nog een lipstick van de colorsensational lijn te kopen. Die felle lipsticks hebben mn hartje verovert en ik nam er nog eentje mee; Vivid Rose. Ook wilde ik nog een street artist lak en ik koos deze.

Binnenkort dus allemaal swatches! Waar ben jij het meeste benieuwd naar?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke films heb je meegenomen die keek ik vroeger ook altijd
  Manon recently posted…FOTD – Kingsday!My Profile

 2. Reply

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht!
  Dionne recently posted…Mid Season Sale | EspritMy Profile

 3. Reply

  Oeh mooie blush! โ™ฅ
  femketje recently posted…WINACTIE: W7 In The Buff Palette!My Profile

 4. Reply

  Oh dat blauwe lakje van Essie heb ik laatst ook gescoord met 30%, mijn kruidvat doet ook geen 50% hihi.
  Hij is echt prรกchtig; je moet ‘m maar meteen gaan swatchen want echt het is een beauty! ๐Ÿ™‚
  Jewel-Nails recently posted…How to: ombre nailartMy Profile

 5. Reply

  de essie lakken zijn erg mooi. Ik heb ook deze 2 en omdat ik ze hier nergens in de winkels zag heb ik ze via e bay gekocht.

 6. Reply

  Die lakjes van Essie zijn wel mooi en zeker als die donkerblauwe sand is ๐Ÿ™‚ Bij ons heb je eigenlijk ook alleen maar 30%
  Mariska recently posted…MUA Bright CoralMy Profile

 7. Reply

  Die Essie collectie hadden ze wel op bij de Etos op de Kruisstraat alleen heb nog geen kortingstickers gezien… In Woensel stonden ze er in ieder geval niet tussen! Mooie en leuke spulletjes heb je verder geshopt!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Combination SundayMy Profile

 8. Reply

  Je hebt leuke dingen geshopt! Ik ben benieuwd naar de reviews ๐Ÿ™‚
  Beau recently posted…Catrice Luxury Lacquers HolomaniaMy Profile

 9. Reply

  Leuke aankoopjes en wat goedkoop die dvd’s! Ik weet dat vooral Disney dvd’s eigenlijk altijd duur zijn/hun waarde behouden dus dat heb je goed gedaan hihi. Dat linkse Essie lakje heb ik laatst gekocht, maar ik heb er wel de volle mep voor betaald haha, balen!
  Mandy recently posted…Nails of the day โ€“ Red vs BlackMy Profile

 10. Reply

  De lakken van Essie vind ik heel erg mooi. Niet bepaald duur nee.. mijn Etos doet geloof ik ook alleen maar aan 30% korting, best jammer is dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge