Kleancolor Glitters 3x


Ik had het eerst helemaal niet, maar tegenwoordig houd ik van glitters. Ik denk dat mijn favoriete glitters toch wel van Kleancolor af komen en ik gebruik ze de laatste tijd gewoon te weinig. Shame on me. Ik had er een aantal nog helemaal niet aan jullie laten zien en daar werd het wel echt de tijd voor. Kijk mee.

Chunky Holo Candy


In de zon


In de schaduw

De naam vind ik wel grappig. Het Chunky Holo gedeelte slaat stiekem nergens op (niets chunky of holo in deze lakken te ontdekken), maar het Candy gedeelte vind ik wel heel leuk. De basis is licht roze jelly en is met 3 laagjes toch enigsinds draagbaar te krijgen. Je ziet dan nogsteeds je nagelranden, maar de glitters springen van je nagels af en zijn vooral goed in de schaduw te zien.


Maar over een nude lak (of misschien licht roze lak) die wel dekt heen is Chunky Holo Candy wel heel leuk. De roze kleur die je ziet is ook echt de kleur van de basis van CHC. Dit waren twee laagjes van mijn nude Misa lak en daaroverheen 1 laagje CHC.

Chunky Holo Poppy

Deze lak heeft een minder goed dekkende jelly basislak. Hierboven had ik 5 laagjes nodig om het zo los een beetje draagbaar te maken. Ik ben er zelf geen fan van, maar het glitters wel heel goed.


Hier heb ik 1 laagje van Chunky Holo Poppy over Essie In Stitches gelakt.


En hier nog eens 1 laagje over China Glaze Gaga For Green en Essie Watermelon. Zo kan je toch wel zien hoe de oranje basis van Chunky Holo Poppy de nagellak een beetje laat ‘verkleuren’ als het ware. Bij de donkerrood/roze kleur zie je het minder, maar alsnog wordt je kleur anders.

Chunky Holo Scarlett


Dit zijn 2 laagjes Chunky Holo Scarlett. Deze kan je dus gewoon zo los dragen. Misschien nog een laagje erover heen doen zodat deze wat beter dekt, maar de basiskleur is al heel fel opzichzelf. Daar schrok ik wel een beetje van. Chunky Holo Black of Chunky Holo Purple hebben dat helemaal niet. Voor layeren zijn die laatste twee perfect, maar Chunky Holo Scarlett dus helemaal niet.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    ik hou wel van zulke lakjes πŸ˜€ die kun je altijd super leuk combineren!

  2. Reply

    Wauw vind ze alle drie wel mooi!

  3. Reply

    Mooie lakjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge