Kiko – Velvet Mat Lipstick – 606 Fire Red

Ik draag niet vaak rode lipstick, maar met feestdagen vind ik het toch wel leuk. Dat niet alleen, maar toen ik in de Kiko store stond was dat wel een van de producten waar ik op verliefd werd. Ik heb echt fasen dat ik veel lipsticks koop en nu heb ik er weer een. De velvet mat lipsticks zijn echt gorgeous en ik koos een felrode klassieke tint.


Wat je bij de tester niet ziet is hoe de lipstick zelf eruit ziet. Dat was wel een verrassing thuis. De huls is soort van holografisch. In ieder geval zie je een regenboog en je ziet het heel lichtjes op de foto hierboven. Daarnaast hebben ze ook een leuke speelse huls gemaakt met uitgesneden driehoekjes. Ja, daar hebben ze werk van gemaakt, kudo’s! Je drukt bovenop het gouden gedeelte. Dan duw je de lipstick naar beneden en is het net als een normale lipstick uit de huls halen.


Op de verpakking staat dat de lipstick een K2 repulp complex bevat dat de productie van hyaluronzuur en collageen in de lippen stimuleerd waardoor je volle en gehydrateerde lippen krijgt. Daarnaast is de formule hypoallergeen. Dat vind ik zelf een pluspunt. Ik zie het met mijn dagcremes. Spontaan allergische reactie. Met lipsticks heb ik het nog nooit gehad, maar wat niet is, kan nog komen.


De lipstick bevat 3,5 gram. De lipstick heeft naar mijn mening een chique uitstraling. De huls, de naam in de lipstick gedrukt, maar zeker ook de formule van de lipstick. Er komt enorm veel pigment van de lipstick af zonder dat je het idee hebt onder lipstick te zitten. Met 1 keer aanbrengen zijn je lippen van genoeg kleur voorzien. De lipstick is wel een beetje stroever omdat het minder olie/wax bevat. Deze lipstick bevat wel carmine. Ik kwam er thuis pas achter, al weet ik niet of ik de lipstick had laten liggen als ik het in de winkel al gezien had.
Over de lipstick. Bij rood vind matte lipsticks mooier, mede daardoor werd ik verliefd op deze lipstick. De lipstick glijd redelijk makkelijk over je lippen en door de hoek waarop de lipstick is afgesneden kan je makkelijk de randen van je lippen meenemen. Als je de tijd neemt heb je naar mijn mening niet perse een lippotlood nodig. De lipstick blijft vrij lang op mijn lippen zitten. En ja, het meest tevreden ben ik denk ik over de kleurintensiteit. En dat allemaal voor 5,-


More about Lin

Comments

 1. Reply

  Deze heb ik ook! Wat een fijnerd is dit!

 2. Reply

  Wat een super mooie kleur, die staat je heel erg goed.

 3. Reply

  Oh wauw wat een beauty, goede pigmentatie ook.. wauw! Ik vind de huls alleen al prachtig.

 4. Reply

  Geweldige pigmentatie. De huls is echt prachtig. De kleur staat je trouwens super.
  Love,

 5. Reply

  super pretty πŸ˜€

 6. Reply

  wow hij staat je geweldig goed, mooi kleur!

 7. Reply

  Prachtige kleur! Hij staat je heel goed πŸ™‚

 8. Reply

  Supermooie kleur!

 9. Reply

  Voor die huls alleen al zou ik hem willen hebben! De kleur is ook prachtig en staat je heel goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge