Kiko – Sugar Mat – 451, 452 & 543

Het duurde even, maar hier eindelijk de eerste drie swatches van de sugar mat set. Ik heb de eerste drie nagellakjes uit de set gekozen en dat zijn 451 – apricot, 452 – watermelon en 453 – cherry red. Deze lakken komen uit dezelfde set die ik nu weggeef in mn huidige winactie. Klik hier om mee te doen, als je nog niet mee deed!

451 – Apricot

Ik hou van peachy lakken en vind het ook tof dat je nu ook een peachy sugar mat hebt. Jammer genoeg dekte deze met twee laagjes nog niet voldoende, maar ik vind het effect met drie laagjes niet zo mooi. Dus je moet eigenlijk de textuur van de roze en cherry rode lak indenken met deze kleur. De reden dat ik toch drie laagjes op de foto laat zien is dat ook wil laten zien. Als ik op andere blogs lees dat een lak met twee laagjes niet dekt denk ik vaak van ‘waarom doe je er geen derde laagje overheen?’. Bij de textured lakken is het dus omdat het dan te chunky wordt. Al krijg je zo wel het sugar effect. Voor diegene die mijn Tum Tum nails nog kunnen herrineren.

452 Watermelon

Aan watermeloen moet ik eigenlijk helemaal niet denken. Meer aan Barbies en kauwgomballen. Wel miste ik zo’n felle roze kleur nog tussen de zandlakken. China Glaze had al wel zo’n kleur, maar daarvan vind ik de textuur minder mooi. Deze lak heeft ook nog orange/roze glitters in de lak wat deze specialer maakt. Dit zijn twee laagjes.

453 – Cherry Red

Op het eerste gezicht weer een rode zand lak. Ik maakte er al een vergelijkingspost over en gelukkig is deze net een beetje anders. Door roze glitters erin krijg deze lak een vleugje meer roze en lijkt deze niet felrood. Ook dit zijn twee laagjes.

Volgens mij kost een losse Sugar Mat lak €4,90 maar deze set met 8 lakken kostte €19,90 (dus €2,48 per lak).

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik heb de Satin set, die is ook echt prachtig. Deze set heb ik ook en wauw! Het zijn beauty’s

 2. Reply

  Ah wauw, watermelon vind ik echt prachtig zeg! Heerlijke zomerse kleuren πŸ™‚

 3. Reply

  Wat een pareltjes zijn het ook! Eyecatching! Je kan nu ook op de website van kiko, alleen ik zie deze kleuren er niet tussen staan πŸ™

 4. Reply

  Ze zijn mooi!

 5. Reply

  Ik wist niet dat ze nog steeds te koop waren, niet gezien laatst bij Kiko… De volgende keer maar beter zoeken. Prachtige kleurtjes! De eerste heb ik ook πŸ™‚

 6. Reply

  Wat een mooie kleuren! Vooral Watermelon en Cherry Red. Erg gaaf!

 7. Reply

  Wat een mooie kleuren, mooie structuur hebben ze ook zo te zien!

 8. Reply

  De bovenste twee vind ik erg mooi!

 9. Reply

  Nice πŸ™‚

 10. Reply

  Mooie kleuren! Jammer van de dekking van de eerste lak, want de kleur is wel erg mooi!

 11. Reply

  Wat een mooie kleuren! Vooral apricot en watermelon πŸ™‚ ze lijken me alle drie ook erg mooi om een gradient van te maken!

 12. Reply

  wauw, die zijn echt mooi!

 13. Reply

  Wat een mooie lakjes!

 14. Reply

  Ik vind ze heel apart, vooral de Apricot en Cherry Red zijn erg mooi.

 15. Reply

  Super mooie kleuren! Vooral die felroze, pretty pretty!

 16. Reply

  Geweldig! Zag ze vanmorgen op IG voorbij komen en wilde ze nog even in het groot zien. Prachtige lakken! Vooral die rode, wauw!

 17. Reply

  Die laatste twee zijn prachtig!

 18. Reply

  Deze zijn stuk voor stuk echt prachtig.
  Liefs, xxx

 19. Reply

  love de eerste twee tinten πŸ˜€

 20. Reply

  Woow, ik ben nog steeds zoo dol op die zandstructuur. Love it!

 21. Reply

  Wauw wat een super mooie lakjes!

 22. Reply

  Wauw wat een prachtige lakjes!

 23. Reply

  wat een onwijs gaaf effect geven ze, alle kleuren vind ik erg leuk!

 24. Reply

  Wauw, heel mooi effect πŸ™‚

 25. Reply

  Wat een mooie lakken, vooral die laatste kleur vind ik erg mooi,.

 26. Reply

  Wauw, watermelon is echt geweldig!!!

 27. Reply

  De eerste is mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge