Kiko – nail polish 330, 344 & 359

Ik heb een la vol met Kiko lakken en pas op vakantie kwam ik erachter dat ik er heel weinig geswatched had. Niet zo handig, want ik had geen lijstje mee welke ik al had. Ik heb gelukkig geen dubbelen gekocht, maar best een hoop nieuwe kleuren. Hier 3 nieuwe waar ik dol op ben.

359

Ik hou van peach kleurige lakken en deze wilde ik graag hebben. Een lieve zachte kleur, maar de lak is wel wat aan de dikke kant. Dit zijn twee laagjes. De lak is glossy en daar hou ik van.  De droogtijd vond ik wel een beetje langzaam. Maar voor 1,90 mag ik niet klagen.

330

Sinds Illamasqua Jo’mina heb ik een zwak voor felle pastel lila kleuren. Mijn swatches waren toen nog niet zo mooi, maar de kleur daarintegen wel. Deze lijkt er niet op. Zeker geen dupe, maar de kleur vind ik ook mooi. De lak lakte wat minder, niet zo egaal. Ik had drie laagjes nodig en is nu nogsteeds wat wobbly.

344

Ik vind zulke teal lakken ook erg mooi. Zeegroen, turkooise? In ieder geval vrij fel en glossy ook. De lak dekt wel goed. 1 laagje is al bijna genoeg. Dit zijn twee dunne laagjes. Jammer is alleen dat deze enorm staint. Ook door je basecoat heen. Dus ook niet zo handig voor gradients.

Op amsterdam centraal zit nu ook een kiko winkel. Ik ben er nog niet geweest, maar dat hoeft eigenlijk na mijn shopping trips in Italie niet meer. Ik betaalde in Italie 1,90 per lak. Ik heb geen idee of die prijzen ook in nederland zo zijn.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oh my wat zijn Kiko lakjes toch prachtig he. Ik vind ze alle drie echt zo ontzettend mooi!

 2. Reply

  Prachtige kleuren! Maar wat jammer dat de kwaliteit niet zo goed is. En dat die teal zelfs door een base coat heen staint! Tsss…
  Je hebt er goed aan gedaan ze in Italië te kopen, want hier is de aanbieding 2,50…
  In Duitsland schijnen zo ook 1,90 te zijn

 3. Reply

  Wat een mooie kleuren, ik moet gauw eens bij Kiko kijken!

 4. Reply

  Dit zijn nog eens prachtige kleuren! Wauw!

 5. Reply

  Vooral de peach en de lila kleur vind ik heel erg mooi. Wel jammer van de droogtijd maar de prijs is ook wel lekker budget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge