Kiko – Cupcake Nail Lacquer 652 & 653

Ik krijg allemaal niet zo mee wat Kiko voor nagellakken uitbrengt. Ik had ook geen idee dat Kiko nu zulke Cupcake lakken had. Mn moeder nam er twee voor me mee uit Spanje en zei dat ze het in nog meer kleuren. Geen gewone glitters in deze lakken, maar het is echt alsof je frosting op je nagels hebt.Ik vind het superleuk dat het pastel kleurtjes zijn. Deze blauwe heeft me blij verrast. Met 1 laagje is het bijna dekkend. Ik vind de textuur met 1 laagje mooier dan met twee. In de lak zitten rode en blauwe stukjes. Op de bovenste twee foto’s zie je een laagje en hieronder twee. De lak droogt niet zo heel snel, dat viel me wel tegen. De blauwe is nummer 653.
Deze roze is wel de kleur roze waarvan ik graag nog een textured lak wilde hebben. Jammer dat deze precies dezelfde glitters.. nuja stukjes erin heeft zitten. Ik vind zelf de rode stukjes niet bij de kleur roze passen. Maar het doet me zeker wel denken aan cupcakes. Ik heb geen foto’s meer gemaakt van 1 laagje, maar hier zie je twee laagjes. Het is hetzelfde verhaal als bij de blauwe. Met 1 laagje dekt deze roze al bijna. Eerst een laagje vergelijkbare kleur eronder doen en dan maar 1 laagje cupcake lak erover.


Ik weet eigenlijk niet hoeveel ze kosten, omdat ik deze heb gekregen. Ik geloof dat ze normaal ongeveer 5 euro kosten. Helaas is de europese site nu under cunstruction, dus ik kan he tniet opzoeken.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oooh ze zijn erg leuk en snoeperig! ๐Ÿ˜‰

 2. Reply

  Zo in het potje denk ik waaaaaaah praaaaachtig!
  Maar ben teleurgesteld in de finish, mij te korrelig.
  Maar goed, de blauwe heeft ook mijn voorkeur.

 3. Reply

  Wat zijn ze leuk!
  Mandy recently posted…Nailart how to | Cherry BlossomMy Profile

 4. Reply

  Ik heb ook een cupcake nagellak van Kiko en ik vind hem zo leuk!!!
  Lotte recently posted…BEAUTY: My skincare routine โ€“ day.My Profile

 5. Reply

  Wat een super schattige lakjes, echt heel erg leuk. Ik vind het wel leuk dat ze niet glitteren, dat maakt ze echt bijzonder.
  Meike recently posted…Sportkleding van espritMy Profile

 6. Reply

  Ziet er super uit, wauw

 7. Reply

  Gave lakjes! โ™ก
  femketje recently posted…2X Super Budget Kwastenset!My Profile

 8. Reply

  Ik vind de kleur 653 echt heel erg mooi!

 9. Reply

  Leuke lakjes!
  Charile recently posted…MAC WishlistMy Profile

 10. Reply

  Wauw, echt mooie lakken. Kiko moet echt naar Nederland komen!

 11. Reply

  Wat een aparte lakjes! Je nagels lijken nu net snoepjes! Haha.
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Ciatรฉ Beach House CollectionMy Profile

 12. Reply

  Oh wauw, die zijn echt leuk!
  Kaylani recently posted…Lush Fluffy Egg Bath BallisticMy Profile

 13. Reply

  Ik heb er ook 2 en vind ze wel grappig. Maar idd de rode glitters horen niet echt bij de roze lak

 14. Reply

  Leuke lakjes! Ik kwam ze een tijdje geleden al tegen toen ik in Florence was, jammer dat ik ze toen toch niet meegenomen heb…
  Deborah recently posted…Review: Kiko Smart Lipstick 923 Viola Peonia (paars)My Profile

 15. Reply

  Ik heb de licht groene uit deze lijn, maar ik weet nog niet wat ik er nou echt van vind. Ik hou toch meer van shimmery liquid sand lakjes.
  PinkFairy recently posted…Obsessed: NARS Multiple Bronzer (+ stap voor stap contouren)My Profile

 16. Reply

  toffe kleurtjes en het effect is ook erg mooi! Al snap ik de rode glitters bij de roze ook niet zo maar tegelijke tijd heeft het ook wel weer wat
  Angelique recently posted…Essence all about nude 01 nude, all about candies 02 candies, all about sunrise 03 sunrise & all about paradise 04 paradiseMy Profile

 17. Reply

  Heel mooi!!
  Julia… recently posted…Foto van de dagMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge