Kiko – Colour Impact – 04 Rain

Bij mijn tweede bezoek aan een Kiko store wilde ik heel graag een palette. Ik sloeg me een beetje voor mijn hoofd dat ik de eerste keer geen palette mee nam. Ik heb staan swatchen en besloot deze mee te nemen.

De kleuren deden me denken aan een shimmery variant van het Urban Decay Smoked palette. Het palette komt in een mooi shiny doosje dat in een kartonnetje zit. Er zit 10 gram aan oogschaduw in het palette wat neerkomt op 1,6 gram per oogschaduw.


Alle oogschaduws zijn shimmery. Ik vind dat zelf geen probleem. Sommige zeggen dat je geen look kan maken met alleen maar shimmery kleuren, maar ik vind het zelf geen probleem. De kleuren in het palette kunnen best samen een look maken gezien er ook een witte kleur inzit.
In heb het palette al in de winkel geswatched en het pigment was best goed. Eenmaal thuis was het pigment beter dan ik me kon herinneren. So far so good.

Ik wilde graag een look maken bij de swatches, maar dat ging toch een stuk lastiger dan ik zou willen. Ik wilde de blauwe kleur in mijn crease doen, maar ik krijg het niet mooi geblend. Het pigment wat ik op mijn huid heb, kreeg ik niet op mijn oog. En dat had ik niet verwacht. Omdat de kleuren zo shimmery zijn heb je een hoop glitter fall out. Ook als je de oogschaduw op je oogleden dept. Met een kwast krijg ik een heel oneven resultaat en daar baal ik best wel van.

Ik betaalde €8,40 voor dit palette en deze is te koop in de sale met 50% korting die je hier in de webshop kan vinden.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw hele mooie kleuren!
  Liefs,

 2. Reply

  Wat een geweldige pigmentatie, heel mooi!

 3. Reply

  Ziet er echt mooi uit zeg! Goede pigmentatie ook πŸ™‚

 4. Reply

  De pigmentatie is echt super, wat jammer dat de kleuren dan toch niet goed overkwamen op je ooglid!

 5. Reply

  Ziet er goed uit! Alleen jammer dat het op de ogen niet zo goed overkomt πŸ™

 6. Reply

  HΓ© wat jammer dat hij op je oog niet zo mooi blend! Ik vind het er op je arm echt prachtig uitzien, erg mooie diepe kleuren, maar vind het raar dat hij niet mooi blend op je ogen. Ben toch wel benieuwd naar een ooglook hiermee eigenlijk, of heb je hem niet meer gemaakt? πŸ™‚
  P.S. Jammer dat niet iedereen je tekst ook leest…

 7. Reply

  Super mooie kleuren. Jammer van de fall out en wel minder dat de kleuren net niet overeenkomen op je oogleden.
  Love,

 8. Reply

  Mooie swatches! X

 9. Reply

  Op je arm ziet het er heel mooi uit, ben toch wel benieuwd naar de ooglook.
  Groetjes Irene

 10. Reply

  Wat een leuke paletje! Ik heb nog niks van kiko, ik ga helaas bijna nooit naar plaatsen waar ze een kiko shop hebben en als ik naar een plaats hebben waar ze er een hebben, vergeet ik het of vind ik hem niet :S

 11. Reply

  Wat een mooie palette!

 12. Reply

  wat prachtig kleuren

 13. Reply

  Prachtige kleuren, wel jammer dat ze zo lastig aanbrengen πŸ™

 14. Reply

  Ik wil nog steeds heel erg graag een keer naar Kiko. De verpakkingen spreken me heel erg aan

 15. Reply

  ziet er super uit πŸ˜€

 16. Reply

  Wat een prachtig palette! Goede pigmentatie en mooie kleuren!

 17. Reply

  Mooie pigment zeg !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge