Kerstcadeaus 2015

Ik hou niet heel vaak een diary meer bij op mijn blog. Als je me op twitter en instagram volgt zie je precies dezelfde foto’s. Ik vond het op een bepaald moment ook niet echt iets toevoegen aan mn blog. Het was meer iets makkelijks en vrat toch meer tijd dan ik wilde qua schrijven. Mijn december is om gevlogen en ik ben behoorlijk verwend. Ik wilde dat toch even laten zien.


Laat ik beginnen met Sinterklaas. Dat heb ik zowel bij mijn ouders gevierd als bij Pieters ouders. Beide keren lootjes getrokken en bij mijn ouders zelfs met surprise. Ik kreeg een minionsurprise, supertof! Bij Pieters ouders kreeg ik van Pieter dit toffe bakboek van Sara Kroos. Ik vond dr nieuwste/laatste show erg grappig en ik kan me wel een beetje in haar dieetstruggles vinden. Zij heeft de verhalen erbij geschreven en een vriendin de recepten. Kijk dan naar onderstaande taart. Ik ging gelijk kwijlen.

Ook kreeg ik een DVD van een van mijn favoriete zangeressen of misschien wel mijn idolen kan ik zeggen. Ik had deze nog niet. Ik had op youtube filmpjes ervan gezien en was een beetje afgeschrikt doordat het bestaat uit fanvideo’s, maar het is dus wel ondersteund door profi geluid. Ik kan het dus lekker opzetten als ik ga opruimen. Geweldig geluid en tsjah, ik hoef niet constant te kijken.

Ik heb een tijdje gehad dat alles van vlinders moest zijn. Ik heb dan ook nog veel oorbellen in vlindervorm. Mn moeder kwam dit bord tegen. Perfect voor koekjes of dergelijke. Ook kreeg ik nog een lekkere doucheolie van Rituals. Ik hou daar meer van dan van bodylotion, dus kan alvast in de kast staan tot mijn huidige op is.

Dit zijn een beetje de beautydingetjes die ik kreeg. Ik had de lipstick zelf al uitgezocht. Daar was ik snel bij en was gelijk al voor onder de boom. Als kado aan mezelf. Dit is Please Me. Een lipstick die nog op mijn wishlist stond. En nu in toffe paarse verpakking. Kan ik em gelijk uitpikken in mn houder.


Later mocht ik van mn moeder nog imageplates uitzoeken en als de verzendkosten dan toch al gemaakt worden, doe er dan ook maar een paar lakken bij. Dus ik koos 3 imageplates uit; Explorer 26, Mandala 06 en Steampunk 07. Ik ben er nog niet uit welke mooier is.Ik zei laatst dat ik aan mn laatste beetje van La Vie Est Belle was. In 3 jaar tijd ging die toch best hard. Ik heb gemerkt dat als ik deze opdoe ik daar best veel complimentjes over krijg. Plus de geur blijft de hele dag hangen. Ik zou toch zo’n 20 uur zeggen. Als ik s avonds naar bed ga ruik ik em nog en dan spray ik maar 1 a 2 keer als ik em opdoe op mijn hals. Dit is denk ik wel mijn signature geur. Heerlijk. Dus mijn moeder heeft superlief alvast een nieuwe voor me gekocht.

Ook heeft ze nailart pennen voor me gekocht. Ik ben heel benieuwd! Ik had een zwarte goedkope die niet supergoed werkte. Ik ga deze zeker uitproberen. het merg Izgo zegt me niets, maar ze vertelde dat ze deze op een markt kocht waar de hele stand nagelproducten verkocht.


En als laatste nog wat andere dingetjes. Een minion schrift met Bob op de voor- en achterkant. En ook een labello met minions erop. Superleuk. Samen met Pieter kreeg ik een uitbreiding voor Ticket To Ride Europe en mam spotte dit mooie blik in koperkleur. Handig om van alles in op te bergen. Van koekjes tot imageplates.

Wat heb jij voor kerst of sinterklaas gehad?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie cadeaus heb je gekregen!
  Jaimy en Laura recently posted…Outfit: cozy sweaterMy Profile

 2. Reply

  Wat heb je veel leuke dingen gekregen!
  Manon recently posted…The Body Shop | Frosted Plum Treat BoxMy Profile

 3. Reply

  oehh mooie plates πŸ˜€
  femketje recently posted…Favorieten!My Profile

 4. Reply

  Wat ben je goed verwent, leuke cadeautjes πŸ™‚
  X
  Saraya recently posted…Christmas PresentsMy Profile

 5. Reply

  Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen zeg.
  Nicole recently posted…Cailyn Pure Lust Extreme Matte TintMy Profile

 6. Reply

  Leuke cadeau’s! Lekker verwend. Ik vind de doucheolies van Rituals ook echt heerlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge