Johnny Depp Tattoo’s

Een van de meest populaire acteurs is zonder twijfel Johnny Depp. Of je hem n kent als Captain Jack Sparrow of als Frank Tupelo, Kemp, Mad Hatter, John Dillinger, Sweeney Todd, Willy Wonka, Mort Rainey, Roux, Raphael, Donnie Brasco, Don Juan, Edward Scissorhands of Tom Hanson, hij speelt elke rol briljant. Buiten dat heeft hij natuurlijk zijn looks mee. Naast een knappe kop en een eilandje talent heeft hij ook behoorlijk wat inkt. Kijk mee.

Tattoo 1: In 1990 speelde Johnny samen met Winona Ryder in Edward Scissorhands. In die tijd hadden zij ook een relatie, ze waren zelfs verloofd en in die tijd heeft hij banner met daarin ‘Winona Forever’ laten zetten. Toen dat uit ging heeft hij de ‘na’ weg laten halen zodat er ‘Wino Forever’ overbleef. Voor altijd wijn. Als wijnmaker is dat meer dan toepasselijk.

Tattoo 2: Johnny’s overgrootmoeder Minnie was een volbloed Cherokee-indiaan. Als eerbetoon aan zijn voorouders heeft hij deze indianentattoo laten zetten. Het is een Cherokee Indian chief.

Tattoo 3: Vele van jullie kennen deze uit de Pirates. Deze tattoo heeft Johnny niet laten zetten vanwege de Pirates, maar heeft hij laten zetten voor zijn zoon; Jack. Jack is geboren voor de Pirates en de tattoo kwam dan ook van pas bij de Pirates.
Tattoo 4: Dat gekke poppetje komt uit de film The Brave; de eerste film die hij regisseerde. Dat vraagteken met de x hoort erook bij. Hij had deze tattoo al lang voor zijn Jack tattoo; dat zie je ook wel; deze is veel vervaagder.

Tattoo 5: Deze tattoo is voor zijn dochtertje; Lily-Rose. Het is haar naam met versierseltjes en staat op zijn borst; bovenop zijn hart.


Tattoo 6:ย  Hij heeft op zijn wijsvinger 3 rechthoekjes. Deze noemt Depp zijn “permanent phone doodle.”

Tattoo 7: Hij heeft het nummer 3 op zijn andere hand. Wat hij zegt over het cijfer 3 is heel diep en mysterieus. Dat het staat voor een driehoek en de drie-eenheid. Het heeft in ieder geval een betekenis voor hem.

Tattoo 8: Op zijn schouder heeft hij een omgekeerde driehoek met rechthoeken erbij. Wa-zig, maar hij heeft deze tattoo al sinds dat hij een tattoo mocht zetten. Van wat ik gelezen heb zou het een politieke tattoo zijn. Geen idee wat het verder betekend.

Tattoo 9: Dit is een tattoo voor zijn moeder; Betty Sue. Het is hart met een lintje met haar naam en soort van stekels.

Tattoo 10: Op zijn bicep heeft hij een piratenschedel met botten. Als eerbetoon aan Jack. Captain Jack Sparrow.

Tattoo 11: Aan de onderkant van zijn rechterarm heeft hij het portret van zijn opa toen hij een sailor was.
Tattoo 12: Aan de onderkant van zijn linkerarm heeft hij het portret van zijn moeder in holiday inn costuum.

Tattoo 13: Hij heeft 3 hartjes op zijn linkerbicep; een voor zijn vrouw Vanessa, Lily-Rose en voor Jack.
Tattoo 14: Op zijn linkeronderarm heeft hij de tekst ‘Silence Exile Cunning’. Het is een quote uit een van zijnย  favoriete boeken. Letterlijk vertaald staat er ‘Stilte, Verbannen, Sluwheid’.
Tattoo 15: Op zijn onderarm heeft hij ‘Salve Ogum” met een cartoon schedel met kroon. Een ogum is een afro-amerikaanse godheid. Salve betekent โ€œhailโ€ of โ€œsaveโ€. Hij heeft de tattoo zelf ontworpen toen hij een tijd in Hawaii verbleef.

Tattoo 16: Zo heb je een redelijk overzicht van zijn onderarmen. Ook zie je nog zijn nieuwste tattoo. Die van een Roek; een soort Raaf. Niet zomaar een Roek, nee het is een Roek die speelkaarten vast heeft. Deze tattoo is een herinnering aan zijn Opa.

Rechts zie je het symbool van The Brave nog een keer. Dit is dus tattoo 4.

Tattoo 17: Dit is een klein stukje van het Brave symbool. Alleen de vraagteken met de x.
Tattoo 18: Dit is ook al een oudere tattoo en er is eigenlijk geen fatsoenlijke foto van. Het is een piratenschedel met botten. Eromheen staat de text “Death Is Certain”
Tattoo 19: Dit is een hele recente tattoo en heeft hij samen met een vriend laten zetten. Het is deel van de I Ching reading. Iets met muntjes die betekenis voor je hebben en kop en munt en dan krijg je een horoscoop achtige wijsheid.

Hexagram 9 Hsiao Ch’u – Taming Force Wind over Heaven

Forcing your way will only bring misfortune. Remain focused on your plan and surpass obstacles with gentleness and decorum. Stay focused on the long term. Plant the seeds for success now, and reap a bountiful harvest in the future. Cultivate tolerance, patience, detachment and adaptability. Understand that all you have the power to change is yourself.

Tattoo 20: Op zn kuit heeft hij een “Gonzo fist” en wijst op een bepaalde soort van journalisme. Er staat ook nog iets van text bij, maar wat er staat is niet bekened.
Tattoo 21: Hij heeft 3 stipjes op zijn enkel. Wederom het nummer 3. Want als je van het nummer 3 houdt tattooeer je dat 3x op 3 verschillende manieren op je lichaam ๐Ÿ˜‰

Hier nog een overzicht van zijn tattoo’s. De cijfers komen niet overeen met de cijfers hierboven, maar zo kan je wel goed zien welke tattoo’s waar zitten. Gezien 75% van zijn tattoo’s op zijn armen staan, is dit wel een mooi overzicht. Het plaatje heb ik niet zelf gemaakt, maar heb ik van deze fansite.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    leuk om te zien ๐Ÿ™‚ vind alles bij hem super stoer staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge