John Beerens Bloggersevent


Vrijdag, op mijn verjaardag ben ik naar een bloggersevent van John Beerens geweest. Ik wist van te voren niet precies wat we zouden gaan doen, maar ik wist dat een aantal merken vertegenwoordigd zouden gaan worden. Zulke events zijn altijd heel gezellig omdat je een hoop andere bloggers ook ziet, dus ik had heel veel zin om te gaan.


We werden ontvangen met cupcakes, en mooi versierde drankjes. Heel feestelijk. Langzaam druppelde allemaal bloggers binnen en ik heb een hoop bekende gezichten gezien.

Bij binnenkomst werden we in groepjes verdeeld en per groepje kregen we steeds een workshop. Zo kon elk merk makkelijker uitleg geven over hun producten.

Ik kreeg zelf als eerste iets te horen over Fuente. Een Nederlands merk met spaanse naam waar ik zelf nog nooit over gehoord heb. Fuente heeft hun producten geinspireerd op het spaanse meer Laguna Fuente de Piedra. Met het oog op wellness en verzorging hebben ze drie basic lijnen. Vochtinbrengend, eiwitinbrengend en anti-aging dat een dubbele dosis heeft van beide. Daarnaast hebben ze ook herbal producten voor gevoelige hoofdhuiden. De shampoo’s en conditioners en care producten (hun naam voor de haarmaskers) ruiken mild naar kokos en vanille en daarnaast is er ook een lijn voor mannen met dezelfde verzorging, alleen een mannengeur. Ook hebben ze stijlingproducten en een superluxe set met truffelextracten.

Marc Inbane is een relatief nieuw merk, maar doet het wel supergoed. Het heeft eigenlijk 1 product en dat is de spray tan. Ik ben altijd heel skeptisch over spray tans, want eruit zien als Snooki is echt niet mijn ding. In dit product zit helemaal geen carotenen, dus sla je niet oranje uit (dat is de theorie). Ik was wel benieuwd en liet mijn gezicht behandelen.


Foto gemaakt door Angelique

Foto gemaakt door Angelique
Het kan gewoon over makeup heen, maar voor het beste resultaat moet het natuurlijk over schone huid gedaan worden. En dan nog duurt het toch wel een uur of twee voordat de huid het product op heeft genomen. Zodat je niet direct afgeeft heeft Bart (de ba in inbane) een fohn gebruikt met koude lucht.

Tijdens de behandeling kreeg ik handdoeken om zodat mn jurkje niet vies zou worden. En ik moet zeggen, direct na de behamdeling zag het er echt mooi uit. Na vakantie vervaagd mn bruine huidje vrij snel weer en zo zag ik eruit alsof ik nog een weekje of twee op vakantie was geweest. Ik ben eigenlijk blij verrast!Naar Khroma beauty was ik heel benieuwd, want ik had zelf nog geen ervaring met het merk. En ik had enorm wiselende dingen gehoord over het merk.

We mochten overal aanzitten en als we wilden konden we ook een kardashian makeover krijgen. Vandaar ook dat ik nog niet zoveel over de spray tan kan zeggen, want bij de kardashian glow hoort ook een gezicht vol bronzer. De glow zelf vond ik wel heel mooi en komt dus uit een potje die je op bovenstaande foto rechtsboven open ziet staan.

Ook the new black stond ernaast en daar kon je je nagels laten doen. Daar was niet genoeg tijd voor en dus moest je kiezen.

Hierboven zie je het KhloΓ© Kardazzle palette. Suzanne (van Delta Cephi) vertelde ons dst we ook mochten swatchen, dus ik heb even snel vier shimmery kleuren geswatched. De foto is genomen bij geel licht en ik kreeg de foto niet goed gecorrigeerd, maar dat zag er best aardig uit qua pigment.

Foto gemaakt door Angelique

Foto gemaakt door Angelique

Na een flinke hoeveelheid khroma bronzer en glow kreeg ik ook kim dr lippen aangemeten. Eerst werden mn lippen omlijnd en ingekleurd met Beauty Joy Stick (dubieuze naam) in Modern Mauve en daarna ging er een Honey stick gloss overheen die ook echt enorm naar honing ruikt.

De Kardashian way van bronzer aanbrengen is echt niet mijn ding en ik voelde me ook een beetje Snooki.

Het merk daarna kon er niet bijzijn omdat het uit ScandinaviΓ« komt. Over Watercloud had ik al het een en ander gehoord en daar was ik wel benieuwd naar. Omdat we redelijk uitliepen was er niet superveel tijd om over het merk zelf info te krijgen, maar we konden even een kijkje nemen achter de schermen. Het pand bevind zich op een industrieterrein en is daarom niet echt een winkel, maar mensen kunnen hun bestelling (op afspraak) zelf komen ophalen, advies vragen en dan vond John het wel zo netjes om er wel echt een winkel van te maken. We mochten achter nog door het magazijn lopen daar staan grote rekken vol met shampoo. Daarna was het tijd voor luch en stonden er allemaal lekkere broodjes voor ons klaar. Ik ben na de lunch naar huis gegaan wegens omstandigheden, maar ik heb een superleuke dag gehad en ik heb ook een aantal produchten mee naar huis gekregen om te testen. Binnenkort dus meer!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Volgens mijj heb ik jou helemaal niet gezien! Het was een leuke dag he?!! Als ik je had gezien dan had ik je wel even gefeliciteerd!
  Liefs

 2. Reply

  Het zag er best wel leuk uit! Ik ben benieuwd naar die spraytan!
  Eefje

 3. Reply

  Leuk verslag! Ik wist helemaal niet dat je jarig was, dus alsnog gefeliciteerd! Het merk Fuente kende ik toevallig al, ik heb hier eens een shampoo van getest. Ruikt vooral erg lekker :-)!

 4. Reply

  Hoi Lin alsnog hieperdepiep hoera!!! vanaf nu zal ik je verjaardag niet meer vergeten want ik ben de 31e jarig πŸ™‚

  wat een leuk verslag van zo te zien een heel tof event πŸ˜‰

 5. Reply

  Wat super leuk om te lezen! Bronzer staat je heel mooi!

 6. Reply

  Het was echt zo leuk! Jammer dat je eerder weg moest! πŸ™

 7. Reply

  nog gefeliciteerd πŸ˜€ ik kon er zelf vrijdag jammergenoeg niet bij zijn >.<

 8. Reply

  Wat ben je prachtig opgemaakt πŸ™‚ Het ziet eruit als een hele gezellige dag! Ik kon er helaas niet bij zijn ivm mijn werk…

 9. Reply

  leuk verslagje heb je ervan gemaakt, was heel erg leuk om je weer te zien, inderdaad jammer dat je wat eerder weg moest samen met Helen (die ik de volgende keer echt even wat beter wil leren kennen:-)) maar dat ging even voor. Wie weet tot snel een keertje πŸ™‚

 10. Reply

  Super leuk! Jammer dat ik er niet bij kon zijn maar ik had andere dingen aan mijn hoofd πŸ˜‰

 11. Reply

  Heel leuk om te zien! πŸ™‚

 12. Reply

  Het was een super leuke en geslaagde dag! En die spray stond je zo goed! πŸ˜€

 13. Reply

  Wat een leuke foto’s. Ik hoor er zoveel meiden over. Volgens mij was het een heel erg gezellig event! Die swatches van dat palette zien er zeker goed uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge