Jaaroverzicht van LinvanT

Januari

In januari kocht ik mijn geliefde Canon 500D, raakte ik verliefd op Essie met de roze lovie dovie, de paarse Sexy Divide en de bruine Mink Muffs. Schreef ik over mijn nieuwe parfum Midnight Rose. Ontsnapte Mimi en hupste door de sneeuw. Ik maakte mijn eerste Lazy Sundays met mijn eigen lakjes als voorbeeld (hier en hier). Ik begon aan de 150 movie challenge die ik inmiddels helemaal heb afgerond.

Februari

Omdat er sneeuw lag heb ik een Lazy Sunday gemaakt in de sneeuw. Ook liet ik foto’s zien van de prachtige tuin van mijn opa en oma. Had ik een nieuwe geur aanwinst namelijk Nina van Nina Ricci. Had Catrice een assortimentsvernieuwing en liet ik daarvan Heavy metallilac, Browno Mars, Salmon & Garfunkel, Genius In A Bottle en King of Greens zien. Nam pappa voor mij lakken uit Amerika mee en werd Purity van Illamasqua eindelijk van mij!

Maart

In Maart waren Pieter en ik 4 jaar samen en gingen daarom een leuk dagje uit naar Rotterdam. We gingen eerst naar het Natuur Historisch Museum en daarna shoppen waarbij ik allemaal leuke spulletjes kocht, waaronder het Naked2 palette. Ik kocht mijn eerste A-England nagellak genaamd Iseult. Liet ik Mimi dr snuitje zien. Plaatste ik een heel persoonlijk stuk over mijn ziekte; Bechterew. Catrice bracht de succesvolle Million Styles collectie uit die ik toen nog per nagellak plaatste. Ik maakte een webshop overzicht. Zo kan je hier kijken voor nagellak webshops en hier voor sieraden webshops. Ik vond een prachtige lak van BeYu . Ik maakte twee keer tum tum nails. Een keer in het roze en een keer met pastelkleuren.

April

In april bracht Catrice de DuoChalks uit. Eerst kon ik alleen 4 chalks vinden, later heb ik de laatste 2 ook nog gevonden. Ik won bij Kelly van Belessa deze prachtige MAC Lipstick. Kocht ik een nieuwe bril in rose goud. Vulde ik de Letโ€™s get very personal TAG in. Ik nam mijn camera mee door de buurt en ook Mimi zette ik weer op de foto. Sloeg ik weer in bij de kruidvat met de 1+1 actie. Ik kocht mijn eerste Beetle Juice nagellak van Models Own. Bestelde ik lakken van de Colours of Capitol (de Hungergames collectie) namelijk; Fast Track, Harvest Moon, Agro. Ook kocht ik mijn tweede A-England lak. Kocht ik voor het eerst bij Ninjapolish.

Mei

In mei bracht Catrice de prachtige Revoltaire collectie uit. De zilveren paletten kocht ik niet, maar wel de colourbom blush en lipstick die ik beide nogsteeds graag gebruik. Vanaf mei kunnen we Essie bij de Etos kopen. Ik liet twee lakken zien van Ciate; namelijk Fun Fair en Sugared Almonds. Kocht ik een prachtig palette van Coastal Scents waar ik nog steeds erg dol op ben. Ik liet mijn zelfgebouwde nagellakrek zien. Ik vulde de 7 Deadly Sins Of Beauty TAG in. En maakte nog een hoop China Glaze swatches.

Juni

Ik maakte een tutorial in fotovorm en ook een video over hoe je gradient nails zelf kan maken. Ik maakte een summerproof neon ooglook. Plaatste ik een outfit. Maakte ik een Lazy Sunday met Essie. In Juni vierde Linda van Enchantra haar verjaardag. En ik ging er uiteraard niet met lege handen weg. Ik kwam erachter dat de nagellak van Accessorize eindelijk in Nederland te koop was. Maakte ik nailart met holografische ruitvormige glitter. Kon je deze 3 prachtige duochrome lakken van Orly zien. Al waren die enigsinds telleurstellend omdat het duochrome effect niet echt op mijn nagels te zien was. Ik vulde de Been There, Done That TAG. Ik shopte bij Primark. Ik maakte kennis met Misa en werd helemaal verliefd.

Juli

In juli stelde ik een wishlist op waarvan ik een groot deel met mijn verjaardag kreeg. Liet ik nog een outfit zien. Vond ik budget toppers bij de action. Kocht ik nog een tweede mooie lak bij de Accessorize. Maakte ik een Lazy Sunday met al mijn lipsticks en had ik genoeg foto’s voor twee zondagen. Genoot ik van mijn eigen tuintje in bloei.

Augustus

In augustus kwam Sooki bij ons. Maakte ik een Lazy Sunday met mijn blushes. Ik maakte voor het eerst gevlochten nagels en maakte er ook een filmpje van. Ik maakte foto’s bij mijn opa en oma in de tuin. Vulde ik de Before I Die TAG en de van 10 tot 1 TAG in. Mijn moeder had voor me de Miami Roller Girl Blush meegenomen. In de zomer begon ik eindelijk met een plan om af te vallen. Ik maakte een look voor een winactie op beautylab.

September

30 augustus was ik jarig en liet mijn kadootjes zien, want ik was weer flink verwend. Ik maakte een swatchoverzicht. Ik kreeg voor mijn verjaardag duochrome nagellak van de Etos. Dat was wel een leuke verrassing! Ik maakte er foto’s van, swatches van en layerde het over zwart. Ik zocht al mijn holografische nagellak bij elkaar. Ik liet weer eens foto’s van mijn konijntjes zien. Je kon mijn gelliners zien, een look waarbij ik geinspireerd raaktedoor mijn vlinderstruik en maakte ik nailart met een boterhamzakje.

Oktober

Heel oktober deed ik mee aan de 31 Day Nailart Challenge waarvan ik ook een overzicht maakte.

November

Na mijn maand vol nailart had ik de smaak goed te pakken. Ik stak er zelfs vriendinnen mee aan zoals Tink die adventure time op dr nagels maakte. Ik zag op de duitse tv iets leuks;een vrouwke dat aan de swatch de nagellaknaam kon vertellen. Ik stond op tegen pesten. Ik swatchte in twee keer de Essence Breaking Dawn Part 2 nagellakken. Die kan je hier en hier zien. Ik stelde wederom een wishlist op die ik bijna helemaal kreeg met kerst. Ik kocht zowaar een horloge (ik ben namelijk geen horloge mens). Ik maakte een nyancat op mijn nagels. Ik maakte en overzicht van celebs op instagram. Ik ging naar Glow. Ik maakte een video over mijn marbled nails. Eindelijk was Fantasy Fire in Nederland verkrijgbaar en liet deze twee keer zien.

December

In december kocht ik een mooie nieuwe holo hanger. Ik was bij de opening van Inglot en maakte er mooie foto’s. Ik plaatste wat random makeupjes op mijn tafel en maakte foto’s waarmee ik een aantal lazy sundays vulde: 1, 2, 3. De Essence Fantasia collectie lag in de winkels en ik kocht de highlighter. Het sneeuwde. Ik vulde de december TAG in. Ik kocht een nieuwe blush bij Make Up Studio dat nieuw in Eindhoven is. Ik maakte een aantal leuke kerstnailarts: Rendier, Santa, Kerstboom en Kerst Quilt. Revlon is sinds kort bij de Big Bazaar te koop.

Wat vinden jullie het leukste om te lezen op mijn site? En waarvan wil je graag meer zien?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  leuk zo’n overzicht ๐Ÿ˜€
  ik vind nailart en andere NOTD artikelen altijd heel leuk om te lezen en te bekijken :3

 2. Reply

  Mooi overzicht, erg handig gedaan!
  Ik vind vooral de swatches en nail art erg mooi!

 3. Reply

  Wat leuk, zo’n overzicht!

  โ™ฅ

 4. Reply

  Wat een mooi overzicht! Ik vind de nail arts meestal het leukst ๐Ÿ™‚

 5. Reply

  Heel leuk overzicht! Vind veel dingen van je site leuk haha op naar een nieuw jaar ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge