Instagram pt 2

Het leek me wel weer leuk om een overzicht te maken met mijn Instagram-foto’s. Zo op mijn blog kan ik er toch iet meer over vertellen en ik vind het eigenlijk ook altijd leuk om de instagram-foto’s van andere mensen te zien. Ik heb er dit keer voor gekozen om 4 foto’s bij elkaar te doen.

Hierboven zie je mijn favoriete fruit. Ik was bij mijn ouders en mn moeder heeft veel frambozenplanten, dus ik heb ik praktisch kaalgeplukt. Omnomnom! Speciaal voor mij had mn moeder abrikozenknedels (2) en bublanina (cake met kersen) (3) gemaakt gemaakt. ‘s Avonds hebben we met zn allen gegourmet. Daar had ik toen weer echt heel erg zin in. Het was echt zo gezellig.


Je hebt de foto’s al kunnen zien van ons dagje uit. We zijn toen eerst naar Madurodam geweest en daarna naar Sealife. Je kon voor 22,50 geloof ik een combikaartje kopen. Wij hadden een 2e kaartje gratis voor Sealife, maar ik had niet verwacht dat een kaartje voor Sealife 15,50 zou kosten. Mijn hemel. Ik vind het fors voor toegang. We waren uiteindelijk net zo duur uit als het combiticket.

Ik was naar de markt geweest om aardbeien te halen en daar hadden ze twee van zulke bakjes voor 3 euro. De aardbeien waren gigantisch! En echt sup-er zoet. Op de 3e foto had ik een lila lak op met daarover een laagje white cap en daarover een licht roze lak die sheer was. Ik vond het effect heel gaaf. Bolino vla met aardbeien <3


Ik was samen met pieter naar zijn ouders voor een weekendje en Hera (zwarte labrador) lag heerlijk te slapen in een rare houding. Toetje! Pieter was op zijn mountainbike naar zn ouders, ik met de trein. Op de terugweg werd ging ik samen met zijn zus en zij wilde nog even de stad in, dus ik ging mee. Ik heb 2 lakjes gekocht en cupcake materiaal voor mijn verjaardag.

Je hebt het tattoo-boekje al kunnen zien, maar ik vind het echt supermakkelijk om zo een leuke manicure te maken. Toen we hier kwamen wonen waren ze bij mn ouders in de wijk net planten aan het weghalen en mn moeder heeft een vlinderstruik kunnen redden. Een tijdje dacht ik dat hij dood was, maar hij staat nu in volle bloei en is inmiddels al 3x zo groot. De vlinderstruik ruikt vooral lekker. Vlinders heb ik er nog niet op gezien, maar genoeg bij-achtige vliegbeesten. Soms is Pieter spontaan en hij had een nieuwe broek nodig en kwam terug met een nieuwe broek en bossche bollen. En hij heeft holografische dobbelstenen!


Mijn ketting en ring van Bubba With Glasses waren binnen. Ik ben er dol op! Vooral die ring. Ik wilde em al een tijdje hebben en ik ben er heel erg blij mee. The Sims Freeplay (op mijn tablet) kreeg een update en nu hebben mijn peutertjes meer speelgoed. Ik begon met tekenen aan een logo. het tekenen ging goed, maar het verder uitwerken niet. Daar moet ik echt nog eens naar kijken.


Ik had een chipje in de vorm van een hartje. I love you! Mimi was in zo’n rare bui. Ik had een berg groenvoer voor haar geknipt en daar moest ze niets van hebben, maar zodra ik haar voerbakje bij had gevuld viel ze aan alsof ze een week niet te eten had gehad. Gek beesie. Mijn avondeten; komkommer, mais, paprika en gemarineerde kip.

Ik heb er echt zo’n hekel aan nagellak “ontbindt”. Het is meestal zo verholpen met schudden, maar daardoor krijg je ook weer belletjes. Deze 3 roze lakjes stonden naast elkaar op mn bureau en ik vond ze wel heel erg op elkaar lijken. Lunchen met frikandelbroodjes. En 5 dagen later zat mn pastel mani met white cap ertussen er nogsteeds chipvrij op, maar het was tijd voor een nieuwe manicure.

Bij mijn ouders spelletjes spelen. Mn moeder had bij de kringloopwinkel een Van Dale Spel op de kop getikt en het was best een grappig spel. Dicteevragen en woordkennisvragen en je kreeg de gekste dingen voor je neus. Zoals deze zinnen. Schizofrene cavia’s? Mn moeder had speciaal voor mij Svickova gemaakt. Dat is zo lekker en typisch tsjechisch. Het is gemaakt van runderbloemstuk en het was zo heerlijk zacht sappig vlees. Ik heb het in 2en gedaan en had de dag erna nog een keer een borde nom. Wederom een bakje met frambozen.

Mn Alice en Jo bestelling en daarnaast een van de Misa Lakjes. Deze moet overgens nog online komen en staat al ingeplanned. Hier had ik heel sip een van mijn nagels gebroken. Had ik eindelijk mooie lange nagels. Mja dat heb ik dus altijd. De lucht was zo zwart en jawel; een kwartier later barstte de hemel los.

Een leuke bug bij The Sims Freeplay; de kindjes lagen te slapen in hun bed.. zie jij de fout? Volgens Pieter was ik gekleed als dubbelvla X). ‘s Avond met pieter de Avondetappe kijken in bed. En ik had paprika ribbelchips gehaald, maar ik vind ze naar tomaat smaken.

Bij mamma zat in ene midden in de huiskamer een libelle en die bleef heel rustig zitten. Samen met mamma bandjes gekeken van toen ik een baby was. Hier was ik 5 maanden oud. Gelijk maar even op DVD gebrand. Mamma had ‘s avonds nog een verrassing; spareribs met tzazizki. Omnomnom! En ook weer frambozen! Denk dat jullie nu wel kunnen raden wat mijn favoriete fruit is πŸ™‚

 

Ik had samen met mn moeder fruit ingeslagen. Watermeloen, bosbessen, galiameloen, oranje meloen, aardbeien, rode bessen. Omnomnom. Ik had mn zusje (nuja pieter’s zusje) dr haren geverfd nadat ze een keer hier was blijven slapen.


Mijn aankoopjes die je laatst heb kunnen zien. Eyeliner, nagellak, lipstick, paletten. Uiteindelijk heb ik de paletten gesloopt (binnenstuk eruit gehaald) en bij elkaar in een doosje gedaan. Mijn leesvoer. Ik ben er nu al zo’n tijd in bezig en ik schiet maar niet op dus ik heb een ochtendje liggen lezen. Alsnog maar een paar hoofdstukken opgeschoten. Met mn medicijnen gaat lezen echt een heel stuk moeilijker. Ik vind het nog wel leuk, maar ik kan me zo moeilijk concentreren. Heel irritant, want ik verslond een tijdje boeken.

Foto’s aan het uitkiezen en bewerken voor lazy sunday. Deze holografische nagellak weer eens uit de kast gehaald. Weer een foto van Mimi πŸ™‚ En ik had mn computer overstuur gemaakt net op het moment dat ik een film wilde gaan kijken en heb toen maar een dvd uit de kast gepakt en de dvdspeler weer eens wakker gemaakt. Ik vermaak me altijd wel.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke foto’s, die salamanderring is echt geweldig!

 2. Reply

  Leuke foto’s, ik moet mijn instagram foto’s ook maar weer eens bij elkaar sprokkelen.

 3. Reply

  Leuke foto’s!

 4. Reply

  Eten, nagellak en konijntje <3

 5. Reply

  Mijn konijn kan ook zo raar doen, soms wordt hij zo enthousiast over eten dat-ie het laat vallen en soms negeert-ie het gewoon (in ieder geval tot ik weg ben =)). Ik kan er geen pijl op trekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge