Inglot – New Eyeshadows

Van al mijn oogschaduwpaletten grijp ik denk ik toch het meeste naar mijn Freedom palette van Inglot. Ik wilde mijn collectie inglot oogschaduws dan ook graag uitbreiden en dat deed ik in Praag. Ik kocht er vier bij. Ergens was ik wel zo gek om gewoon het hele palette te vullen, maar ik besloot voor de helft te gaan. Een aantal nieuwe kleuren waar ik nu al gek op ben.Ik besloot om voor niet zo van die veilige kleuren te gaan. Daar heb ik al wel oogschaduws voor en anders kan ik nog wel naar mn Naked 2 palette grijpen. Ik wil fellere kleuren voor op mn oogleden. Die blauwe is op het moment favoriet. De andere moet ik nog eventjes ontdekken. Ik heb een paar shimmery en een met glitter meegenomen. De bruine oogschaduw die je op de foto hieronder ziet is een matte oogschaduw die ik in een blogsale overkocht samen met het palette. Ik betaalde 10 euro voor het palette en oogschaduw samen, scheelt toch weer. Normaal kost een los 10 pan palette 18 euro en een oogschaduw 7.


Double Sparkle 611 – donkergroen met glitter

Pearl 412 – olijfgroen met shimmer

Pearl 407 – Perzikkleurig met gouden shimmer

Advanced Make Up Components 33 – azuurblauw met shimmer

Kijk, dat bedoel ik nou. Misschien ben ik door Inglot verwend qua pigmentatie, maar als ik dit vergelijk met mijn MAC quad van laatst ben ik een beetje telleurgestled door MAC, zeker omdat er altijd zo’n hype rondom MAC heerst. Deze oogschaduws voelen zachter aan, geven meer kleur af en geven imo ook makkelijker kleur af. Na het swatchen had ik bijvoorbeeld geen poeder meer aan mijn vingers zitten. Ik vind het echt supermakkelijk blenden. Goede kwasten en je hoeft minder moeite te doen om een mooie look te maken. Je hoeft minder op te bouwen en je hebt echt maar een heeel klein beetje nodig. En het excuus ‘de pigmentatie is minder omdat het een matte oogschaduw is’ gaat niet eens op. De matte oogschaduw van deze 5 is zelfs het beste gepigmenteerd. Het kan dus wel.


Mijn collectie tot nu toe. Ik ben nu bezig met mijn derde palette. Het middelste palette is mijn meest gebruikte palette en ik heb eigenlijk alleen in P395 echt een deukje. Die gebruik ik en graag op mn bewegend ooglid en als highlighter; zowel onder mijn wenkbrauw als op mijn jukbeen. Ik heb twee donkerbruine oogschaduws, maar mijn voorkeur gaat toch wel naar M378.Β  Mijn idee was dat ik de nieuwe twee groene oogschaduws aanvulling zijn op de groene die ik al had. DS611 heeft glitter en M333 is matte. En ik dacht dat AMC33 en DS504 en M372 wel mooi samen zouden gaan.

En misschien nog wel het handigste; ik kan de 10 pan paletten gewoon opstapelen en de glazen deksels er gewoon tussenuit laten. Ik heb de andere twee nog wel, maar gebruik ze eigenlijk niet.

Na hun faillisement heeft Inglot een doorstart gemaakt met hun filiaal in Amersfoort, maar inmiddels hebben ze ook schappen bij oa kappers staan. Volgens hun facebookpage hebben ze er inmiddels flink wat. Zo kan je in Amsterdam terrecht bij Cosmania aan de Herenstraat 19. Bij Berino aan de Biensma 28 in Grou (tussen Leeuwarden en Sneek in). Avanti Kappers aan de Jan Barendselaan 74 in Poeldijk. NIK Kappers Noordwijkerhout aan de Zeestraat 28 in Noordwijkerhout en aan de Bronckhorststraat 47 in Noordwijk. Markanti Hair & Beauty in Kerkewijk 27b te Veenendaal. Engels Creations aan Slotlaan 84a te Zeist. Hair Unlimited in Posthoornsbredehoek 10 te Zwolle. Tendenz Kappers in Moddermanplein 8 te Honselersdijk.

En in Rotterdam gaat binnenkort een filiaal open (1 augustus) aan het Beursplein 11. Belgie heeft ook een verkooppunt aan Minderbroederstraat 29 Hasselt.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Tjonge de blauwe tint vind ik wel superdesuper mooi… van zulke heldere felle tinten houd ik wel…
  Petra recently posted…Ik keek in de spiegel van de Treatwell kapper!…Black pearl.My Profile

 2. Reply

  Prachtige kleuren!
  Charile recently posted…Personal Update | Zomervakantie 2014My Profile

 3. Reply

  Wat een prachtige palettes zeg! De blauwe kleur springt er uit πŸ™‚
  Beau recently posted…17 juli 2014My Profile

 4. Reply

  Wauw, echt, wat een heerlijk pigment!
  Eline recently posted…Bestelling | The Beauty BakeryMy Profile

 5. Reply

  Wauw mooie kleuren, vooral de blauwe!
  Jessica recently posted…Opgemaakt – Maart, april & mei 2014My Profile

 6. Reply

  Prachtig! Hoop dat het filiaal in EHV weer open gaat, dan kan ik me ook eens flink laten gaan πŸ˜›
  Kaylani recently posted…Andrélon Natuurlijk Puur Anti-klit Spray & Haar OpfrisserMy Profile

 7. Reply

  Ik heb 3 5 pan palettes en ze zijn echt geweldig! Ik vind de oogschaduws erg fijn en zijn erg prettig in gebruik! Mooi kleuren heb je er weer bij!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…French MaidMy Profile

 8. Reply

  Wat een geweldige pigmentatie! Ik ben echt dol op Inglot <3
  Anna recently posted…PHOTOGRAPHY | CROATIAMy Profile

 9. Reply

  Echt hele mooie kleurtjes en hele goede kwaliteit ook!

 10. Reply

  wauw wat een prachtige kleuren heb je er bij amc 33 <3 liefde die gaat op mijn wishlist haha
  Angelique recently posted…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge