Inglot Liquid Eyeliner 31 – Blauw

Bij Inglot kocht ik een liquid eyeliner. Bij een event ooit in Eindhoven (waar ik mijn 2e 10 pan palette kocht) zat ik er al naar te kijken, maar ik vond het eigenlijk nog best prijzig voor zo’n klein potje. Ik wilde nog wel graag een kobalt blauwe eyeliner en probeerde deze uit.


De eyeliner is een klein flesje met daarin 4 ml eyeliner. De dop is lang en dat is fijn, want dan heb je genoeg om vast te houden. De liquid eyeliner heeft een kwastje. Gelukkig maar, want ik vind een vilten uiteinde helemaal niets.

Op swatches die ik had gezocht dacht ik dat deze kleur blauw veel feller zou zijn. De eyeliner is donkerblauw met daarin metallic shimmer. Ik moest een beetje wennen aan de kleur. Donker, maar toch niet zo hard als zwart. Er zitten hier en dar wel zilverkleurige shimmers in.

Met het kwastje maak je redelijk makkelijk een dun lijntje en daarnaast heb ik een vlak proberen te kleuren zodat je de kleur beter ziet. De eyeliner trekt niet in de lijntjes en droogt vrij vlot. De finish is matte. Nooit overnagedacht eigenlijk, totdat ik laatst van essence een glossy eyeliner kocht. Dat vond ik wel even wennen.

Niet echt een look, maar even snel uitgeprobeerd. Ik bracht wat huidskleurig poeder aan en daarover de eyeliner. Dat is iets wat ik altijd doe. Ik heb het idee dat het poeder eronder wat van de eyeliner opneemt als het ware. En minder in de lijntjes trekt. Ik kan makkelijk een wing maken. Een rechte lijn en een scherp puntje.

Ik heb op onderstaande full face foto alleen wat foundation, blush, eyeliner, highlighter en lipstick op.

De eyeliner kost normaal 12 euro, maar ik betaalde 8,40 in de sale.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie eyeliner, niet te blauw , een beetje tegen zwart aan heel mooi

 2. Reply

  Wauw wat een mooie kleur eye liner!
  Kirsten recently posted…ARTDECO Magic Fix lip sealerMy Profile

 3. Reply

  Een hele mooie eyeliner, niet tรฉ blauw, precies goed! X
  Ilona recently posted…LIP SMACKER | Chupa ChupsMy Profile

 4. Reply

  Wauw wat een gave kleur zeg!
  Nicole recently posted…Pink beautiesMy Profile

 5. Reply

  Het geeft een mooi resultaat ๐Ÿ™‚
  Beau recently posted…NOTD: Kiwi BikiniMy Profile

 6. Reply

  wat een prachtige diepe blauwe tint….heel erg mooi!
  Petra recently posted…MakeUp Revolution Lipstick: Anatomic..make it right!My Profile

 7. Reply

  oh wauw hij is prachtig!
  Dana recently posted…Capture the moment #5My Profile

 8. Reply

  Oh, dat is een hele mooi kleur voor een eyeliner!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Nieuw: Rimmel Provocalips 16hr Kissproof Lip ColourMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge