Inglot 10 Pan Freedom Palette

Ik wilde al een hele tijd een Inglot palette. Na een tijdje sparen stapte ik dan eindelijk afgelopen zaterdag de Inglot winkel in Eindhoven binnen. Ik had al via  Beautylish.com gekeken welke kleuren ik nou eigenlijk wilde. Dat is inmiddels ook al vier keer veranderd. Ik wilde wel een neutraal gedeelte, want ik grijp toch vaak naar mijn Naked 2 palette en een kleurrijk gedeelte. Gezien het Paris palette van Sigma ook op mijn wishlist stond, heb ik eigenlijk gewoon de kleuren uit het palette die me het meeste aantrokken in mijn Inglot palette gestopt.

Ik kreeg in de winkel de vraag of ik de losse doosjes meewilde of dat ze het voor mij al in elkaar mochten zetten. Nou dat wilde ik eigenlijk graag zelf doen!

Dit is het palette geworden! Ik ben er echt heel blij mee! Een aantal kleuren voor in mn crease, een aantal voor op mn bewegende ooglid, fel, neutraal, een highlighter. Van alles. Vier matte kleuren, 3 met shimmer, en 3 velvet oogschaduws. Inglot noemt de finishes: AMC (advanced makeup components), Pearl en DS (double sparkle). Ik heb gekozen voor deze oogschaduws:

Matte 329 || AMC 54 || Matte 337 || Matte 351 || DS 456
Pearl 419 || Pearl 433 || Pearl 430 || Matte 372 || DS 504

Hoewel deze AMC en DS oogschaduws dezelfde gouden shimmer bevatten, voelen de oogschaduws wel heel anders aan. De AMC oogschaduw is veel zachter en is daardoor ook kruimeliger. Al vind ik de drie AMC en DS oogschaduws die ik heb eigenlijk matte oogschaduws met shimmer erin.

De Pearl oogschaduws deden me denken qua struktuur en een beeetje qua kleur aan een aantal oogschaduws uit mijn UD Naked 2 palette denken die ik graag gebruik (Snakebite, Suspect, Pistol, Busted). Deze van Inglot voelen fluweelzacht aan. Veel zachter dan die van UD.


En dan de swatches! Want die zijn echt geweldig! Gelukkig maar, want daar betaal je eigenlijk ook wel voor. Nou zeggen sommige mensen dat ze liever minder goed gepigmenteerde oogschaduws fijner vinden, omdat je dat makkelijker kan opbouwen. Ik ben daar niet geduldig genoeg voor. Ik word eigenlijk al wel gek van blushes die ik 3x moet aanbrengen. Nee, doe mij maar gewoon overdonderend veel pigment in mijn oogschaduws!

En hier geen tekort aan pigment! Ik plaatste al een foto van mijn arm met swatches op instagram en dat was eigenlijk de ene wauw naar de andere. En terrecht, want ik ben ook heeel blij verrast met het pigment. Ik heb trouwens eerst een foto in de schaduw gemaakt en daarna in de zon. Zo kan je de shimmer in de oogschaduws goed zien.


De eerste 5 oogschaduws: Matte 329, AMC 54, Matte 337, Matte 351 & DS 456

De onderste rij: Pearl 419, Pearl 433, Pearl 430, Matte 372 & DS 504

What not to like? Ik ben superblij! Ik durfde het palette eigenlijk niet te swatchen. De oogschaduws waren nog zo mooi on aangeraakt. Na heel veel foto’s gemaakt te hebben, heb ik het palette toch maar geswatched. Ik heb er al wel mee gespeeld en de oogschaduws blenden heel fijn. Vooral de drie pearl oogschaduws!

En dan als laatste. Ik kreeg op instagram een hoop vragen, omdat de Inglot winkel in Eindhoven verhuisd is. En wel een whopping 50 meter! Ze zitten nog steeds in het Piazza, maar een klein stukje verder op. De American Today is in een blob verhuisd en daardoor kregen zij meer ruimte! Ze hadden eerste een woonkamertje (ik was bij de opening) en nu een redelijk grote winkel. Daar zijn ze zelf wel heel blij mee, want nu kunnen ze ook in de winkel workshops geven! Ik moet wel zeggen dat het een vrij donkere winkel is. Als je foundation wilt testen, moet je dus echt even naar buiten lopen! Ik kan wel eens binnenlopen met mijn camera of ik er foto’s mag maken? Willen jullie dat zien? Maar qua tafels zijn er niet veel bij gekomen, alleen verder uit elkaar, zodat je meer ruimte hebt.

 

Een 10 pan Freedom palette kost €75,-. Een losse oogschaduw kost €7,-.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw prachtig palette! Ik heb zelf een 3 pan freedom palette, en daar ben ik ook nog steeds heel blij mee!

 2. Reply

  Dit zijn stuk voor stuk allemaal hele mooie kleuren. Wat een prachtig palette!
  liefs

 3. Reply

  love die felle tinten 😀

 4. Reply

  De pearl 419, matte 531, Matte 327 en Matte 337 heb ik ook in mijn palettes zitten 🙂

 5. Reply

  Mooi palette heb je samengesteld!

 6. Reply

  Ik ben echt dol op het merk Inglot. Sinds een half jaar ongeveer zit hij dus in Eindhoven en het was voor mij elke keer spannend of hij al open was of nog niet. Toen hij eindelijk open was WAUW heaven on earth zo’n winkel. Het was toen 2+1 gratis. In eerste instantie wilde ik 3 oogschaduws, maar ik wilde ook graag een lipstick proberen van een wat duurder merk. Dus had ik gekozen voor een hele mooie lipstick (135) waar ik nog steeds hélemaal dol op ben! En twee oogschaduws. Pearl 419 lijkt wel een beetje op die van mij en ik heb ook nog een hele aparte andere rode, bruine, aarde, bijna niet te beschrijven kleur haha. Ondertussen heb ik er nog een lippenstift bij voor elke dag, omdat 135 best opvallend was. Nu heb ik 113. Kan ook niet wachten tot de producten namen krijgen in plaats van cijfers haha.
  X

 7. Reply

  Wauwww!! Prachtige kleuren zeg, heel mooi samengesteld. De kleuren knallen van je arm af!

 8. Reply

  Echt een prachtig palette heb je samengesteld!

 9. Reply

  Super mooi palette! Ik heb zelf 6 kleurtjes van Inglot en ben er nog steeds blij mee, de oogschaduws voelen echt heel fijn aan en werken ook fijn!

 10. Reply

  Waahh ik wist niet dat er een Inglot shop in Eindhoven was! Ik kom er zo vaak, wat erg! Hmm.. volgende keer toch maar eens naar binnenwandelen. Dit palette vind ik erg mooi!

  1. Reply

   Samengestelde palette* haha. Vind 456 het allermooiste!

 11. Reply

  Mooie kleuren heb je uitgekozen!!

 12. Reply

  Ontzettend mooie kleuren, en ik hou van matte!

 13. Reply

  Mooie kleuren! Ik vind het wel een beetje duur, maar je krijgt er wel wat voor terug!

 14. Reply

  Wat een prachtige kleuren heb je uitgekozen!

 15. Reply

  Oeeh hele mooie kleuren!

 16. Reply

  Echt super mooi!!!! <3

 17. Reply

  Wow die pigmentatie is ongelofelijk!!

 18. Reply

  Echt een prachtige palette! Ik heb zelf 2x het palette met 3 oogschaduws kleuren en een blush. Inglot is best een goed merk!

 19. Reply

  […] maar ook voor matte kleuren. Ik vind felle looks erg leuk om te maken en ik grijp vaak naar mijn eerste Inglot palette. Ik stond ook even met mn oren te klapperen toen we zelf onze goodiebag mochten uitzoeken en toen […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge