Inglot 10 Pan Freedom Palette II

Gister zagen jullie al dat ik bij het Inglot event ben geweest. Daar kon ik uiteraard niet met lege handen vandaan komen. Omdat Inglot bekend staat om hun Freedom System, mochten we ook onze eigen goodiebag samenstellen. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe palette zien en ook kocht ik nog een gelliner, maar die review ik een andere keer.Dit is wat ik kocht. Een turkooise gelliner (nr 87) en een 10 pan palette. Deze keer koos ik veel meer vrolijke kleuren.

Matte 323 || Matte 383 || Matte 377 || Matte 395 || Pearl 404
Matte 385 || Matte 338 || Matte 333 || AMC 26 || Pearl 606

Ik ben voor felle kleuren gegaan, maar ook voor matte kleuren. Ik vind felle looks erg leuk om te maken en ik grijp vaak naar mijn eerste Inglot palette. Ik stond ook even met mn oren te klapperen toen we zelf onze goodiebag mochten uitzoeken en toen ik de mogelijkheid had om een tweede palette te kiezen.

En de swatches! Als eerste zie je de bovenste rij; de bovenste swatches zijn in de zon gemaakt, de onderste in de schaduw. Daarna hetzelfde met de onderste rij oogschaduws.


De swatches van Matte 323, Matte 383, Matte 377, Matte 395 & Pearl 404


Swatches van Matte 385, Matte 338, Matte 333, AMC 26 & Pearl 606

De matte oogschaduws zijn minder goed gepigmenteerd dan bijvoorbeerld AMC of Pearl oogschaduws, maar ze hebben nogsteeds superveel pigment. Ik ben echt superverrast door het pigment van de gele en de oranje oogschaduw. De paarse oogschaduw bevat al minder pigment, hier zie je namelijk twee veegjes van de paarse oogschaduw. Ook de donkergroene oogschaduw heeft minder pigment in vergelijking met de twee lichtere oogschaduws er links van. De pearl en de AMC oogschaduws voelen echt superzacht aan en daarvan heb je ook maar een beetje nodig.

Omdat ik nu twee oogschaduw paletten heb leek het me handiger om de twee paletten te combineren. Zo heb ik een palette met allemaal kleuren en die matte is en een palette met neutrale kleuren en zowel matte als shimery oogschaduws.

M323 || M383 || M377 || M337 || M351
M333 || M338 || M385 || M372 || DS504

M329 || AMC 54 || DS456 || P395 || AMC26
P419 || P433 || P430 || P404 || P606

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw! Prachtige palettes!

 2. Reply

  Je hebt prachtige kleuren uitgezocht. Kom maar op met die ooglooks:)

 3. Reply

  super mooie kleuren allemaal πŸ˜€ love inglot!

 4. Reply

  Wauw, de kleuren zien er prachtig uit. Ik ben ook erg onder de indruk van het pigment. Kan niet wachten om mijn eigen oogschaduw te testen!

 5. Reply

  Oh waaauw, echt supermooi. Die foto van je twee palette’s, ik ben jaloers!

 6. Reply

  Heel erg gaaf!

 7. Reply

  Heel erg mooi!

 8. Reply

  Wauw de pigment! Erg mooi

 9. Reply

  Mooie palettes! Vooral je tweede vind ik erg mooi.

 10. Reply

  wow dat ziet er prachtig uit! We hebben net een nieuwe inglot winkel in de stad , dus ik ga zeker een kijkje nemen! Jammer genoeg is het zo duur dat het voor mij denk ik alleen maar kijken wordt haha

 11. Reply

  wow prachtige palleten

 12. Reply

  Wat een prachtige palettes en geweldige pigmentatie.

 13. Reply

  Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen

 14. Reply

  Oh wauw! Wat heerlijke om alleen al naar te kijken.. One day, I will have me some Inglot 2 πŸ˜‰ #nerdsound

 15. Reply

  Wauwie! Jaloers!! Wat een prachtige paletten met een geweldige pigmentatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge