ILNP Interstellar

Interstellar. Dit is echt zo’n lak waar ik van hou. Die op mn verlanglijstje moet! Ik moest deze dan ook bij mn bestelling hebben. Een duochrome blauw/turkooise basis met holografische glitter. Hoe kan ik daar nou nee tegen zeggen?Je ziet het duochrome effect niet altijd even goed. De basis is blauw en shift soms naar paars. Maar je moet wel goed kijken om het paarse te zien.

Interstellar lijkt turkooise omdat deze een hele hoop turkooise shimmer heeft. Je ziet ze niet onder elke hoek, maar soms lichten ze prachtig op. Ja wel een mooi effect.

De holografische glittertjes prachtig! Je ziet allemaal kleuren van de regenboog. Maar in de zon valt het duochrome wel weg. Je ziet de shimmer soms, maar het is vooral diep blauw en holografische glitter.

Zonder zon zijn de holografische glitters voornamelijk zilver, maar soms wel holo. Hangt eraf of je ergens weerkaatsend licht hebt. Het is alleen niet zo sterk als wanneer je het vol in de zon houdt. Je ziet het duochrome wel redelijk maar vooral ook de turkooise shimmer.


Paars!


Ik stempelde met Born Pretty Store stempellak 1 – zilver en HeHe Harry Potter Imageplate 036. Ik had dit design nog nooit gebruikt en ik weet niet zo goed wat het moet voorstellen. Ik zit nu te kijken of ik niet op mijn ringvinger een gezichtje zie dat omhoog zwemt. Dus misschien iets van die meermensen? Ik vind het maar lastig.


More about Lin

Comments

  1. Reply

    zo pretty 😀
    femketje recently posted…Emani Vegan Cosmetics – HUGE Review!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge