ILNP – Extra Credit

Een merk dat snel favoriet geworden bij me is ILNP. Het heet ook gewoon letterlijk I Love Nail Polish. En die liefde zie je ook wel echt in de lak. Topkwaliteit en prachtige unieke lakken. Voor het geld van een simpele Essie lak, kan je ook een prachtige kleur met hologlitter en soms ook nog met flakies hebben. Ik kocht er laatst 5 bij en die komen binennkort allemaal aan bod. Ik begin met Extra Credit. Een prachtige teal kleurige lak uit de herfstcollectie.


Extra Credit vind ik wel een grappige naam, maar wat het met de kleur te maken heeft? Vrij weinig denk ik. De kleur vind ik wel onwijs mooi. Ik was verbaasd, want de lak was met een waterig zonnetje achter de bomen ook al holografisch binnen. Dat had ik niet verwacht.


Maar in de volle zon heeft het natuurlijk mijn voorkeur. Dan springt de lak tot leven. Oh holo.
Zonder zon is de lak ook bijzonder. Naast holografische glitter zit deze vol met zilveren miniflakies waardoor het er onwijs mooi uitziet. Nu denk je misschien, maar sommige flakies zijn groen/blauw! Ja dat klopt, deze zitten in de onderste laag, want ik heb 2 laagjes aangebracht. De lak is een klein beetje jelly, maar dekt wel gewoon met 2 laagjes. Klinkt misschien gek.


More about Lin

Comments

  1. Reply

    woahh die is super mooi πŸ˜€
    femketje recently posted…Get To Know Femketje – Oktober 2016.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge