ILNP – Birefringence (H)

Ken je dat? Dat je lakken koopt en niet weet welke lak je als eerste op wilt? Dat had ik toen ik mijn pakketje van Hypnotic Polish binnenkreeg. Ik had dan ‘slechts’ 5 lakken besteld, maar ik kon niet kiezen. Gelukkig was het zonnig en had ik de hele middag.
De lak brengt perfect aan. Twee dunne laagjes is genoeg. Die drogen snel en nog voor het droog is zie je alle shifts all. Zelfs met een klein beetje zonlicht zie je de holografische glitters.
Ik zweer overigens dat ik het tweede laagje zwevend heb aangebracht, maar daar ziet het op de foto’s niet naar. Je ziet de kwaststrookjes erg goed en daar baal ik wel een beetje van. Ik geloof dat het er wel aan licht hoe je lakt. Ik denk dat ik voortaan gewoon een royaler tweede laagje moet aanbrengen. Ik heb wel een basecoat aangebracht, maar verder geen topcoat. De lak is op de foto’s volledig droog en is dus zo glossy van zichzelf.More about Lin

Comments

  1. Reply

    wooehhh die is gorgeous πŸ˜€
    femketje recently posted…Shoplog – Shoes & Make-up.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge