Illamasqua Speckle

Normaal is het met Pasen toch wel lente. Dit jaar is denk ik een uitzondering. Hier ligt sneeuw en ik hoorde iets over dat het kouder is dan met Kerst. Niet waar ik op hoopte, maar toch. Ik geloof dat we 2 of 3 jaar geleden met 25*C buiten zaten in de zon. Pfoe, dit jaar wel anders. Toch wil ik jullie een perfect lakje voor Pasen laten zien.

Illamasqua heeft de I’mperfection collectie gelanceerd. Zoals elke Illamasqua collectie zit het vol supermooie producten en ook deze keer hebben ze supermooie nagellakken in de collectie gestopt. Deze zijn geinspireerd op eieren. Kievitseieren bijvoorbeeld hebben stipjes. Al denk ik dat ze ook wel geinspireerd zijn op indie nagellakken. Ik vind ze in ieder geval superleuk. Er zijn trouwens nog 4 andere kleuren.


Freckle || Speckle || Mottle || Fragile || Scarce

Ik zei het al op instagram en twitter, maar ik ben echt verliefd op dit lakje. De kleur, de glitters. Er zitten 3 verschillende grootte glitters in, maar ze zijn allemaal zwart. Hele hele kleine glittertjes, middelgrote hexagonale glitters en grote hexagonale glitters. De glitters zitten goed in de lak en moeten wel een beetje gepositioneerd worden. Dit zijn twee laagjes.

Wat vinden jullie van deze nagellak?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind deze ZO mooi! <3

 2. Reply

  Ik wil deze ook!!! πŸ™

 3. Reply

  Ik wil deze nagellak echt ge-wel-dig!!! πŸ˜€

 4. Reply

  Wat een prachtige lak!

 5. Reply

  Wow, ook al weer zo een mooi lakje! Ik vind ze geweldig πŸ™‚

 6. Reply

  Die lakjes zijn zo bijzonder! Ik vind dit echt een hele mooie kleur en aparte finish πŸ™‚

 7. Reply

  gaaf πŸ˜€ vind die lakken zo mooi πŸ˜€

 8. Reply

  Ik vind de Illamasqua lakken onwijs gaaf maar veel te duur, helaas πŸ™

 9. Reply

  Oh, hebben, hebben, hebben…!!! Ik vind deze lakjes van Illamasque zΓ³Γ³Γ³ mooi πŸ™‚ By the way, wat een mooie nagels heb je πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge