Illamasqua Ruthless & Gamma


Ruthless

Ik hou niet echt van rode lakken, maar ik heb er wel genoeg in mn stash. Toch waardeer ik ze steeds meer en en vond ik dit ook een mooie toevoeging aan mn stash. Waarom ik zo van Illamasqua houd? 1 dun laagje dekt al compleet. Heerlijk. Mn nagels verkleuren niet en de houdbaarheid is top. Nou heb ik deze niet langer dan 2 dagen opgehad, maar ik haal met Illamasqua en mijn sterke nagels makkelijk een week. Misschien moet ik dat eens uittesten.


Gamma

Wat een geweldige kleur is dit. Awesome neon. Ik heb de foto’s een beetje bewerkt zodat de lak er net zo fel uitzag als in het echt. Hij geeft nog net geen licht in het donker. Ik kan niet wachten op de zomer. Deze ga ik echt vaak dragen. Dit zijn twee laagjes en hij droogt semi matte op.

Illamasqua is een vrij exclusief merk dat praktisch alleen in Engeland te krijgen is. Je hebt in Amerika ook wel counters. Oh my, ik heb nog zo’n berg Illamasqua lakken op mn wishlist. Duur grapje, want ze kosten 13,50 pond per stuk. 16 euro omgerekend.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  inderdaad een heel mooi maar prijzig grapje, wat een prachtige tinten om zo op je nagels te zien!
  Petra recently posted…Zomaar tussendoor….omdat ik er blij van werd!My Profile

 2. Reply

  De eerste vind ik erg mooi al zijn ze inderdaad erg prijzig.
  Liefs,xxx

 3. Reply

  Beide prachtig zeg, wauw!
  NailTalk recently posted…CiatΓ© – Power Dressing PP054My Profile

 4. Reply

  Oh wauwie! Die peachy kleur is zo mooi!
  Nicole recently posted…Lost and foundMy Profile

 5. Reply

  Sinds kort krijg je Illamasqua ook bij Beautybay, gratis verzending is daar ook. Misschien kun je dat in je artikel erbij zetten. πŸ™‚

 6. Reply

  Heel erg mooi en wat een mooie glans! En wat heb jij prachtige nagels!!
  Amelie recently posted…Review: KIKO Water Eyeshadow β€œ218”My Profile

 7. Reply

  frisse kleuren πŸ˜€ best zomers :3
  femketje recently posted…Sinful Colors – Rich In Heart + Sugar Sugar.My Profile

 8. Reply

  Wauw, ik vind dit wel hele mooie lakjes!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Rudolf The Red Nosed Reindeer nail artMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge