Illamasqua – Rampage & Vice

Vorig jaar deed ik een bestelling bij Illamasqua en ik heb de lakken met liefde gedragen, en straal vergeten ze op de foto te zetten. Hoe dat kan weet ik niet, maar tijd voor swatches!

Rampage


Met Rampage had ik een beetje pech. De dop zat er niet helemaal goed op waardoor de lak gelekt heeft en ik de lak niet uit het doosje kreeg. Ik moest het doosje scheuren en daarna heb ik veel watjes moeten gebruiken om het schoon te krijgen. Gelukkig heeft er niet veel gelekt en zit er nog 80% in. De lak is op het eerste gezicht een beetje jelly. Nog wat doorzichtig, maar na 3 laagjes dekt deze lak heel mooi. De lak is onwijs shiny. Door de takken van de bomen en andere reflecties vind ik het lijken alsof er deukjes in de lak zitten, maar dat is helemaal niet zo!

Vice


Daar waar Rampage enorm shiny is, is Vice supermatte. I like matte. Dat had ik geloof ik met de flormar lakken al laten zien. Deze lak is alleen veel donkerder. De kleur zit tussen rood en roze in. Cherry rood? Ik vind de kleur heel classy. Dit zijn twee laagjes.

Ik vind het zo jammer dat Illamasqua of alleen in the UK te krijgen is in winkels of alleen online. Lakken kosten zo’n 16 euro namelijk 13,50 pond. Verzendkosten zijn ook nog 8,50 pond, wat neerkomt op zo’n €10. Ik ben zelf erg dol op Illamasqua lakken. Ik denk dat dit de lakken met hoogste kwaliteit zijn in mijn stash. Ik vind ze beter dan OPI. Zeker qua houdbaarheid, want ze blijven bij mij wel zo’n 1,5 week zonder chippen op mn nagels.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie lakjes! De houdbaarheid klinkt echt super πŸ™‚

 2. Reply

  Super mooie lakjes!

 3. Reply

  Niet helemaal mijn smaak!

 4. Reply

  Vice is super zeg. Heel mooi dat matte!

 5. Reply

  De roodachtige lak is echt prachtig!!

 6. Reply

  Vice is een mooie kleur !

 7. Reply

  Ik heb ze in Amerika ook zien staan maar laten staan. Volgende x eens in Engeland kijken.

 8. Reply

  Die rode is echt prachtig! Naar de groene zou ik niet zo snel grijpen ..

 9. Reply

  wat een mooie lakjes vooral die cherry rode

 10. Reply

  Wow, twee prachtige lakken!

 11. Reply

  Wat een leuke lakjes, vooral die tweede

 12. Reply

  die groene is mooi! πŸ˜€

 13. Reply

  Wauw, allebei prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge