How To: Nailart || Glitter Sandwich

Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel nagellak die voor geen meter dekt. 3 a 4 laagjes ben ik bereid op te doen en dan moet het gewoon dekkend zijn. Toch zijn er een hoop nagellakken die (geen jelly zijn) en niet met 3 laagjes dekken. Wat moet je ermee? Voorheen was ik dik telleurgesteld en wilde ik de lak bijna weggooien. Tegenwoordig niet meer! Je kan er namelijk superleuke nailart mee maken die helemaal niet moeilijk is!

Ik baalde best wel toen Sweet As Candy van Essence voor geen meter dekte. Het is maar een klein flesje en lakken van Essence kosten niet zo veel, dus zoΒ΄n enorme miskoop was het niet. Maar ja, zo belandde hij dus achterin mijn stash. Ik zag laatst iets leuks en haalde Sweet As Candy weer tevoorschijn. Ook koos ik een basislak die bijna dezelfde kleur had. Ik koos voor Color Club Kumba Ya Ya en bracht daarvan 2 laagjes aan.

Daarna koos ik twee glitterlakken. Disco Disco van Essence en Gold Leaf Topcoat van Catrice. Hier zie je alleen Disco Disco.

Als de glitterlak droog is doe je er een laagje van de niet dekkende lak op. In mijn geval Sweet As Candy. Ik heb een beetje gek gedaan, want ik had het als eerste op mijn ringvinger gedaan. Daar vond ik het nog een beetje leeg en daarna heb ik op mijn andere nagels nog een laagje Gold Leaf Topcoat gedaan en daarna pas Sweet As Candy. Ik vind het zelf erg leuk geworden.


Als laatste heb ik er nog een laagje van mijn favo sneldrogende topcoat over gedaan. Wat doen jullie met jullie niet dekkende nagellak?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oeh gaaf effect! Super leuk idee, dat ga ik binnenkort eens uitproberen πŸ˜€

 2. Reply

  Super leuke tip zeg! Binnenkort eens uitproberen πŸ™‚

 3. Reply

  Grappig idee, ga ik eens proberen πŸ™‚

 4. Reply

  Super leuk idee, ik ga het ook eens proberen πŸ˜€

 5. Reply

  Erg leuk effect!

 6. Reply

  wat leuk! Ziet er mooi uit.

 7. Reply

  Ziet er gaaf uit! Ik heb gisteren witte tips opgeplakt, maar zodra die eraf zijn gevallen ga ik dit eens proberen!

 8. Reply

  Leuk gedaan! En wat een mooie basiskleur!
  Ik heb Sweet as Candy ook, maar het is juist 1 van mijn meestgebruikte lakjes ooit, ik draag hem graag onder een french manicure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge