H&M Peach Me Now

Laatst liep ik de H&M binnen en kwam daar een bak met nagellakjes in de uitverkoop tegen. Ik ben over het algemeen niet zo’n fan van nagellak van de H&M. Ik weet niet, ik vind het hele onhandige flesjes en doppen. H&M heeft een vaste lijn met nagellak (waar deze dus uitkomt) maar ze hebben ook regelmatig andere collecties en die flesjes hebben alle mogelijke vormen. Ik vind het zelf niet zo mooi staan in mijn stash.

Peach Me Soon. Qua naam en qua kleur helemaal up my alley. Toen ik het flesje zag moest ik deze nagellak gelijk hebben en voor 2 euro wilde ik deze best meenemen. Ik moet zeggen dat ik 3,95 iets te duur vind voor deze nagellakken. In het flesje vond ik de kleur leuk, maar op mijn nagels ben ik er niet zo’n fan van. Hier heb ik 3 laagjes op, want 2 laagjes waren net niet voldoende.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge