Hits – Mari Moon – Dreamer

Het is niet de eerste keer dat ik deze lak laat zien. Dezeย Hits – Mari Moon – Dreamerย is zo’n lak die ik vergeet en herontdek. Iedere keer dat ik deze draag, of uberhaupt lakken van Hits, dan denk ik ‘waarom draag ik deze niet vaker’ en ik weet gewoon niet waarom.


De lak heeft zoveel kleuren! Meestal zie je het blauwe/paarse met aan de randen andere kleuren. Rood, oranje, geel, roze en alles ertussenin. Je ziet de kleurshift vooral in indirect licht. In de zon is deze kleur compleet paars en dan zie je de grijs/zwarte basislak. De shift komt door alle ijzeroxiden die in de lak zitten.


Onder bepaalde hoeken zie je vooral het rode/roze/oranje/gele in de lak. Zo’n beetje alle kleuren komen voorbij op je nagels. Ik denk alleen groen niet, en die zie je wel in het flesje, maar ik heb het ook gezien als ik mijn nagels onderwater houd (zie de laatste foto). Wat me wel voorbaasd is dat ik nu is dat de lak minder streperig is als de keer ervoor dat ik ’em aan jullie liet zien. Denk dat het echt afhangt van hoe je lakt en misschien ook wel aan de topcoat die ik eroverheen heb gedaan (Essence, better than gel nails top sealer). ย Ik heb trouwens 3 laagjes aangebracht.


Hits โ€“ Mari Moon โ€“ Cool || Hits โ€“ Mari Moon โ€“ Trendy || Hits โ€“ Mari Moon โ€“ Cutie Pie || Hits – ย Mari Moon – Unconventional || Hits – No Olimpo โ€“ Hermes

Ja toch leuk om zo weer lakken te ontdekken tijdens mijn no-buy. Ik kocht deze braziliaanse lak bij een amerikaanse webshop genaamd Ninjapolish. Deze webshop heeft een hoop mooie merken. Dance Legend, A-England, BB Couture, Dandy Nails, Fnug, Glitter Gal, Hits, Jade (mooie holo’s!), Layla (nog mooiere holo’s), Ludurana, Nerdlaquer, Ozotic en sinds kort verkopen ze ook Catrice, Essence en Kiko. De eerste twee zijn hier wel, maar in amerika niet zo goed verkrijgbaar. Als je er bestelt, kijk dan ook even bij Duri, want het wondermiddel Rejuvacote is ook bij hun te koop. Bestel wel voor zo’n 50 euro aan spulletjes, want er komt nog zo’n 15 dollar verzendkosten bovenop.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind hem superpretty!

 2. Reply

  Ah wauw zeg, wat een eyecatcher!!

 3. Reply

  Wauw wat een plaatje <3 Ik vind het zelf altijd erg leuk als in een nagellak verschillende kleuren blijft ontdekken!

 4. Reply

  Wat een apart kleurtje!

 5. Reply

  mooi effect!!

 6. Reply

  Wat een gaaf effect!

 7. Reply

  gaaf dat hij zo van kleur veranderd, apart maar leuk lakje

 8. Reply

  Wat een prachtig lakje!

 9. Reply

  erg aparte kleuren :3

 10. Reply

  Wat een leuk lakje!

 11. Reply

  Wat een prachtig en apart lakje!

  โ™ฅ

 12. Reply

  Het blijft een apart lakje ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge