Hits – Mari Moon – Cutie Pie

Het was januari dat ik deze ontving. Hoe ik ze kon vergeten weet ik niet, want ik stond te popelen op het moment dat mijn pakketje vanuit amerika binnenkwam. Een hele tijd was het geen lekker weer en voor duochromes heb je toch een beetje zon nodig. Ik kwam ze laatst weer tegen en het werd dus hoog tijd om ze eindelijk te swatchen! Binnenkort dus meer van dit prachtige merk.


De lak dekt met drie laagjes en is een beetje streperig, maar dat is bij alle Hits Mari Moon lakken zo. Ik denk dat het komt door de ijzeroxiden die zorgen voor alle kleuren. Hoewel je in het flesje heel veel kleuren ziet, zie je de blauw/groene en roze het meeste.


Zo ziet de lak er in de zon uit. Meer rode en groene tinten.

Ook heb ik deze lak onder water geswatched. Omdat niet alle foto’s even scherp zijn heb ik er een collage van gemaakt. Onder water zijn de kleuren intenser vanwege de andere brekingsindex.

Ik heb constant naar mijn nagels zitten kijken in allerlei rare standen. Allemaal kleurtjes! Ik ben echt verliefd op zulke multichromes! Ik kocht deze bij Ninjapolish en deze zat in een set met nog 3 andere lakken. Voor die 4 betaalde ik $21 en per stuk zijn ze $7

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ZΓ³ mooi! Ik moet ook maar eens gaan zoeken naar Hits lakjes πŸ˜€

 2. Reply

  wauwzers πŸ˜€ wat een beauty!

 3. Reply

  Ooh, pretty <3

 4. Reply

  Wooooow, deze ga ik zeker onthouden haha!

 5. Reply

  Wauw, wat een mooi lakje! Ik zou ook de hele dag naar mijn nagels kijken πŸ˜‰

 6. Reply

  Wow, ik zou mijn ogen hier ook niet vanaf kunnen houden! Mooi lakje!

 7. Reply

  Oehlala wat een ontzettend mooi lakje!

  β™₯

 8. Reply

  Oh deze is mooi! πŸ™‚

 9. Reply

  Dat is niet duur voor zulke prachtige lakjes!

 10. Reply

  Wauw, I love it! Errug gaaf πŸ˜€

 11. Reply

  ergg mooi!

 12. Reply

  oh my wat mooi zeg!

 13. Reply

  Het effect is heel mooi wauw

 14. Reply

  wat een gaaf effect geeft deze lak, prachtige kleur ook!

 15. Reply

  Wat een geweldige lak en wat een mooie kleuren…..ik zou ook de hele dag naar mijn nagels kijken als er zoiets moois op zou zitten, echt super πŸ™‚

 16. Reply

  OH MY GOD! Dit is heaven…….

 17. Reply

  […] the love for multichromes continu! Vandaag nog een mooie Mari Moon lak. Ik liet jullie laatst al Cutie Pie zien, vandaag is de beurt aan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge