Herome WIC Sweden Part I

Herome komt regelmatig met nieuwe collecties en ditmaal eentje geinspireerd op Zweden. Ik heb de collectie in twee delen opgesplitst. Jullie houden dus nog 3 swatches te goed. Vandaag 3 kleuren die ik heel leuk voor het voorjaar vind.

Malmo

Deze kleur groen vind ik helemaal leuk voor het voorjaar. Het is eigenlijk net geen mint groen meer, maar meer licht groen. Dit zijn 3 laagjes.

Stockholm

Toen ik deze kleur zag wilde ik ’em gelijk swatchen! Wat een prachtige donkerblauwe lak. En hij dekt ook vrij goed. Dit zijn twee laagjes! Maar toen ik de dop van de lak afdraaide dacht ik even dat het een Kleancolor lak was. Jemig wat meurt deze! Ik denk dat het aan het pigment ligt, want dit is de enige lak van de collectie.

Orebro

Deze zeegroene lak vind ik ook enorm prachtig. Nja ik weet niet of je dit echt zeegroen moet noemen. Oud Turkooise? Ik vind het in ieder geval een superleuke kleur voor de lente en ook dit zijn twee laagjes.

Herome lakken zijn bv bij de Douglas te koop voor €7,50 per stuk. Als je er twee koopt betaal je €12,50. Wat vind jij van dit merk?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Orebro is mooi zeg!

 2. Reply

  Wauw, wat een prachtige kleuren! Heb jij problemen met het lakken van je nagels bij dit merk? Bij mij druipt de nagellak altijd vrij snel van het kwastje en ik krijg de nagellak niet goed verdeeld over mijn nagels πŸ™

  1. Reply

   Ik moet wel altijd het kwastje goed afvegen, anders zit ik inderdaad ook onder de lak. Met het verdelen heb ik niet zo’n probleem. Heb je er alleen bij Herome last van?

 3. Reply

  Mooie kleuren! Orebro vind ik echt prachtig πŸ™‚

 4. Reply

  Stockholm is echt prachtig!

 5. Reply

  Orebro vind ik mooi!

 6. Reply

  Wat lak jij je nagels mooi! De derde kleur vind ik het mooist.

 7. Reply

  Mooie kleurtjes! Heb nog nooit een lakje van Herome gekocht.

 8. Reply

  Ik heb wel eens staan kijken bij deze lakken maar denk dan… heel speciaal vind ik ze er nooit uitzien… Dus nee ik heb nog geen een 1 lak van herome…

 9. Reply

  Orebro vind ik toch wel de mooiste kleur denk ik.

 10. Reply

  Mooie swatches πŸ™‚ Stockholm is gaaf zeg!

 11. Reply

  Leuke kleurtjes, ik zou ze alle drie wel dragen!

 12. Reply

  Orebro is mijn favoriet

 13. Reply

  Stockholm is mijn favoriet πŸ™‚

 14. Reply

  Wauw, wat een mooie kleurtjes! Ik kan echt niet kiezen, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge