Herome WIC Stylish Russia Part II


Eventjes geleden plaatste ik de swatches van de eerste drie lakken van deze collectie. Nee ik ben de andere die lakken niet vergeten. Daar laat ik nu swatches van zien.

Yekaterineb

Jammer genoeg was dit de enige scherpe foto die ik van deze lak heb gemaakt. Deze is wel duidelijk genoeg om te laten zien hoe deze eruit ziet. Yekaterineb is een zilvergele lak met daarin gouden en blauwe shimmer erin. De lak dekte met drie laagjes en droogde vrij sterperig op. Ook vind ik de lak vrij dun. Ik heb em geprobeerd te gebruiken als topcoat. De lak is er transparant genoeg voor, maar ook als topcoat droogt het enorm streperig op waardoor ik het niet kan aanraden als topcoat.

Volgograd

De lak van Volgograd is nog dunner dan die van Yekaterineb. Daardoor vond ik het enorm lastig en eigenlijk ook niet fijn om ermee te lakken. De kleur vind ik opzich wel mooi, maar door de roze shimmer erin vind ik het een beetje goedkoop ogen. Dit zijn 4 laagjes. De eerste foto is gemaakt bij daglicht, de tweede en derde met flits (en bij daglicht).

Kazan

Kazan dekte dan weer een stukje beter. Dit zijn twee laagjes. De kleur vind ik leuk, maar door de streperigheid vind ik het niet mooi. Dit doet me denken aan een van mijn eerste lakken, van een jaar of 10 geleden. Door de streperigheid vind ik het ook weer een beetje goedkoop ogen.

Lakken van Herome zijn onder andere bij de Douglas te koop. Ik geloof dat 1 lak €7,50 kost en voor 2 betaal je €12,50. Ook kan je het nu via bol.com kopen. Ze hebben nu tijdelijk een aanbieding dat je 1+1 gratis krijgt. Voor €7,50 heb je dus 2 lakken. Je kan hier keuze maken uit het assortiment. Ik kan Perm zeker aanraden!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Niet echt speciale kleurtjes, maar vind de eerste het mooist!

 2. Reply

  Jekaterineb en Kazan zien er heel mooi uit!

 3. Reply

  Wauw wat een prachtige lakjes!

 4. Reply

  Alleen de rode is mijn kleur. De anderen zijn niet echt iets voor mij πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge