Hema Special Effect – Holographic 52, 54 & 56

Jullie reageerde massaal op de blauwe, groene en paarse holografische lak van de hema. Echt superleuk! Na de eerste drie lakken konden de andere drie holografische lakken ook niet ontbreken. Vandaag de koperkleurige, de roze en de bordeaux kleurige holo’s!

56 Holographic Bordeaux


Ik denk dat ik deze kleur meer zou omschrijven als aubergine, maar dat maakt niet zoveel uit. Ik vind het een aparte kleur, maar wel heel leuk. Hij dekt namelijk al in één laagje en je ziet hier op de foto’s ook maar één laagje. Dat droogt natuurlijk ook vrij snel. Voor houdbaarheid zou ik nog een extra laagje opdoen. En ook deze lak heeft een regenboogholo!

54 Holographic Pink


Een lieve lichtroze holo. Ook deze kleur holo heb ik nog niet, dus daar is de hema wel heel uniek mee. Deze lak dekt in twee dunne laagjes, alsnog niet heel veel. Bij deze moet je iets beter kijken, maar ook Holographic Pink bevat een regenboogholo.

52 Holographic Copper


Ook Holographic Copper dekt met twee laagjes. Ik weet niet of ik deze copper zou noemen. Denk dat deze ook heel goed voor goudkleurig kan doorgaan. In ieder geval een mooie kleur en ook deze heeft een beetje een regenboogholo.

Deze holo lakken zijn bij de hema verkrijgbaar voor €3,75. Ik heb gehoord van mensen dat ze de finish niet mooi vinden, maar voor de prijs vind ik het hele leuke lakken. Ja de lakken van bijvoorbeeld Nfu Oh of Color club zijn mooiere holo’s, maar die zijn ook 3x zo duur. Heb jij ze al (in de winkel gezien)?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, wat een prachtige holografische lakjes 🙂

 2. Reply

  Prachtige lakken!

 3. Reply

  oeh die laatste <3

 4. Reply

  Copper had ik nog niet gezien, mooi!

 5. Reply

  Wat een prachtige lakjes! Al is ‘Holographic Bordeaux’ mijn favorietje!

 6. Reply

  Holographic Copper staat nog op mijn wishlist :zd

 7. Reply

  ik heb ze gezien en ik heb ook een kleurtje meegenomen

 8. Reply

  Hele mooie lakjes weer!

 9. Reply

  Ja de roze heb ik ook en vind hem zo mooi! Die 2e vind ik lijken op Kingston (?) van Herome! Die is ook erg mooi!

 10. Reply

  Ik vind ze allemaal even mooi! ik heb zelf de bordeaux versie en ben er helemaal gek op 🙂

 11. Reply

  Ik vind ze mooooi! Ik heb zelf ook de eerste en laatste, do love!

 12. Reply

  Aaaah deze zijn zo moooooi

 13. Reply

  Ik vind de finish idd vervelend maar bij jou staan ze mooi

 14. Reply

  Yes! Ze blijven geweldig!

 15. Reply

  Erg mooie lakken! Ik heb alleen die bordeaux, want ik moest er ééntje kiezen van mezelf!

 16. Reply

  ik vind dit hele chice kleurtjes. heel mooi . vooral de laatste kun je bij alles combineren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge