Halloween Mask 2

Twee jaar geleden maakte ik voor/bij Enchantra een masker. Ik kocht er een pruik bij en ik trok een jurk aan. Tadaah, ik was een soort heks. Laatst vertelde iemand dat ze de filmpjes van toen had gekeken. Ik schaamde me dood, maar tegelijk begon het wel weer enorm te kriebelen om een nieuw masker te maken. Ik pakte er make up bij en ging aan de slag.
Ik begon met een outline van het masker te tekenen in bruin oogpodlood. Ik gebruikte hiervoor een kohl pencil van Etos. Geinspireerd door hertjes maakte ik gouden stukjes gewei met een gouden oogpodlood van Gosh.

Daarna ben ik met mn neppe Real Techniques face expert brush mn masker gaan inkleuren met oogschaduw uit mijn Coastal Scents Fall Festival palette. Ik heb geprobeerd de kleuren overal een beetje te laten verlopen. Van mijn ogen tot aan mijn slapen is het veel donkerder door zwarte oogschaduw die ik mixte met donkerbruin. Mijn wangen zijn rood/aubergine en dichter bij mijn neus is het goud/lichtbruin.

Ik heb voor het eerst echt fatsoenlijk nepwimpers aangebracht, maar ik heb het idee dat ze helemaal niet te zien zijn. Ik heb een goudkleurige colour tattoo en ik weet dat ik er toen niet zo blij was omdat het vrij korrelig was. Met een klein lipkwastje heb ik het aangebracht en over oogschaduw heen viel dat korrelige al enorm mee, maar helemaal dekkend kreeg ik de colour tattoo niet. Ik bracht ermee een randje boven mijn zwarte eyeliner aan, maakte er randjes mee in de ‘stukjes gewei’ en ik maakte er swirls mee op mijn wangen. Met wimperlijm plakte ik studs op mijn wangen. De lipstick die ik opheb is een mix van Rimmel Electric Plum en Catrice Tell Me A Berry-Tale.

Doen jullie aan Halloween? Leven jullie je wel eens uit met make up?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wow erg mooi!
  Mooi met de bruine tinten in combinatie met de kleur op je lippen!!

 2. Reply

  erg gaaf gedaan 😀

 3. Reply

  Oh wauw echt heel mooi!

 4. Reply

  Mooie masker heb je gemaakt

 5. Reply

  Heel erg mooi gedaan!

 6. Reply

  Wow! Wat heb je dit mooi gemaakt, het ziet er geweldig uit.

 7. Reply

  Ziet er heel erg mooi uit, ik zou het niet kunnen! Leuke blog heb je!

 8. Reply

  Het is prachtig geworden!

 9. Reply

  wow, dit is echt een kunstwerk, heel mooi gedaan

 10. Reply

  Wow amazing gedaan lady! echt hands down voor jou!

 11. Reply

  Wauw echt heel gaaf! ik kan het niet maar zou het graag wel willen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge