Hairspiration – Lange Bob

Ik doe vrij weinig aan mijn haar. Om de zoveel tijd laat ik de dooie puntjes eruit knippen en that’s it. Ik wilde eigenlijk mijn haar lang laten groeien. Mijn drie beste vriendinnen hebben vrij lang haar en dat wilde ik eigenlijk ook. Mijn haar wordt eigenlijk na een bepaalde lengte alleen maar dunner in plaats van echt langer. Ik zit er dan ook al een paar weken aan te denken om het korter (zeg 20 cm eraf) te laten knippen. Hier een aantal inspiratiekapsels.

Ik wil geen pony, maar wel ongeveer deze lengte. Een hele hoop mensen zeggen dat ik er spijt van ga krijgen. Ik snap wel wat ze bedoelen en daarom heb ik nog geen afspraak bij de kapper gemaakt.

Wat denk jij? Doen of niet doen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  heey meid,

  Ik ben er 2jaar geleden ook voor gegaan. Had mijn haar tot het midden van mijn rug, en heb toen op een dag besloten wat anders te willen met mijn haar. Heb een afspraak gemaakt, er over gehad en de stap genomen om voor een boblijn te gaan. In het begin is het even wennen maar spijt, nee dat had ik absoluut niet! Nu 2 jaar later laat ik het weer langer groeien. Heb 2weken terug alles op 1 lengte laten knippen zodat het weer mooi kan groeien. Ik snap dat mensen zeggen dat je er spijt van gaat krijgen, maar als je zelf heb besloten dat je het graag wilt, dan zou je er niet gauw spijt van krijgen. Ik kreeg eerder het gevoel van, kijk mij is ik durf van lang haar naar zo kort te gaan! En ik kreeg alleen maar complimenten dat het mij zo goed stond.

  Ik denk dat het jou wel zou staan, en dat je er geen spijt van ga krijgen.
  Ik hoop dat ik je een beetje geholpen heb.

 2. Reply

  Ik hou van deze look! Heb het zelf ook. Alleen recent is er een schuine bob in gemaakt en het iets uitgedund, dat doe ik dus nooit meer! Ik had alles op 1 lengte! Dus nu weer de korte plukjes erbij laten groeien!

 3. Reply

  ik vind het wel erg pretty!

 4. Reply

  Dit vind ik ook wel leuk met het iets langere haar.. een korte bob vind ik toch minder denk ik

 5. Reply

  Dan kun je beter wachten totdat je een vlecht van 25cm hebt.. dat is nog maar een beetje erbij en dan kun je het doneren aan stichting haarwensen (meestal krijg je ook nog korting bij het knippen ook).
  Ik wilde het ook laten afknippen totdat bleek dat ik nog maar 2 cm langer moet hebben en ik dan mag doneren. Die twee centimeter dat gaat zo snel dat ik daar nog wel even op kan wachten.

 6. Reply

  Ik heb dit een tijd geleden ook gedaan, en ik was er super blij mee.
  Ik heb ook een keer een echte bob laten knippen en daar had ik wel spijt van omdat het gewoon TE kort was.
  Zeg tegen de kapper dat ze het eerst wat langer knippen als op het plaatje en dan kan je altijd nog zeggen dat er nog een stuk vanaf mag. Ik had het de laatste keer ook zo gedaan, en toen vond ik het super leuk alleen mijn haar groeit zo snel dat het nu al lang geen lange bob meer is. Ik ga dit in het voorjaar sowieso weer doen!

 7. Reply

  wat grappig !
  ik heb precies hetzelfde,ik wil ook heel graag zo’n korte bob maar tegen mij zegt ook iedereen dat ik er spijt van ga krijgen,ik heb altijd al heel lang haar gehad en nu nog steeds,maar ik heb wel een volle bos.
  ik twijfel nu ook nog steeds en laat het eerst nog maar even lang :’)

 8. Reply

  Ziet er leuk uit! Zou alleen kijken of je er een pony bij moet doen of een schuinelok. Dit maakt denk ik ook een verschil. Vind de langere bob leuker om te zien dan een korte en denk dat je ook nog wat meer met je haren kan.

 9. Reply

  Dat vind ik al een tijdje zo ongelooflijk leuk!

 10. Reply

  Ik heb mijn haar zo laten knippen voorbije zomer! 12cm ging er af! Zeker geen spijt van!
  Eefje

 11. Reply

  Waarom zou je er spijt van krijgen?
  Hoeveel cm zou het minder zijn dan je nu hebt?
  Je kan het misschien doneren!

 12. Reply

  Je hebt erg mooi haar en ik vind het jammer als je er veel af gaat knippen. Maar je moet doen wat voor jou goed voelt. Ben benieuwd wat het gaat worden.

 13. Reply

  Wat een mooie inspiratie! Ik wou dat dit kon met mijn haar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge