Gosh Purple Heart


Deze lak kreeg ik van mijn lieve buurvrouw. Ze was er zelf niet zo blij mee en deed em daarom weg. Nou ben ik zelf niet heel erg van de donkere lakken, maar ik was wel benieuwd naar Purple Heart.


In het flesje ziet de lak er heel speciaal uit. Metallic paars met een groen/blauwe gloed. De lak heeft een grijze basislak met daarin veel paarse shimmers. Purple heart dekt met twee laagjes en dat verbaasde me heel erg. Als het zonnig is zie je de paarse shimmers heel goed en ook de groene gloed zie je dan goed.


Als het niet zonnig is (dus gewoon binnen ‘s avonds bijvoorbeeld) dan is de lak vooral grijs met een beetje paarsige gloed. Binnen valt de lak best wel tegen. Ik had binnen foto’s gemaakt van hoe het grijs was, maar die foto’s zijn allemaal niet scherp. Maar dan ziet het er een beetje zoals hieronder uit.

Ik vind het zelf wel een leuke lak, maar een beetje te donker voor mijn doen. Het is zo’n lakje dat ik naast mijn Orly lakjes neerzet die ook zo mooi in het flesje zijn. In het flesje zie je al heel snel de groen/blauwe gloed.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik hou wel van donkere lakken, dit is een perfect kleurtje voor mij!

 2. Reply

  Wauw, wat een mooi lakje! Hij is inderdaad wel wat donker, maar ik vind hem wel iets hebben.

 3. Reply

  Vind ‘m prachtig! Hou van donkere lakken, staat je goed hoor!

 4. Reply

  Voor mij is hij te donker maar het geeft wel een leuk effect

 5. Reply

  Ik vind het om eerlijk te zijn een mooie lak. Ik moet ook wel toegeven dat ik het wat mooier vind in het daglicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge