Gosh Frosted Nail Lacquers || Frosted Purple & Frosted Gold

Gosh lanceerde laatst hun herfst/winter collectie en daar zitten een aantal mooie nieuwe lakken in. Ze komen met lakken die een Frosted Sand Look hebben en zijn volgens Gosh Glittery met een matte finish.

Frosted Purple

Toen ik deze lak opdeed moest ik direct aan een lak denken die ik al had, รฉn laatst voor jullie swatchte. Het verschil is denk ik dat deze Frosted Purple een haartje meer paars is dan grijs, maar verder lijkt deze enorm op P2 – Strict. De lak brengt verder fijn aan en dekt met twee laagjes. 1 laagje is namelijk net niet voldoende.

Frosted Gold

Met deze gouden lak heb ik in een handomdraai enorm chique nagels. Ik zou het zelf meer champagnekleurig noemen, maar het is een mooie kleur. Net als Frosted Purple zit deze vol met glitters, waaronder grotere glitters die het licht mooi refecteren.

Beide frosted lakken drogen normaal. Dat wil zeggen, net zo snel als de andere liquid sand lakken die ik zelf heb getest (OPI, P2, Anny & Misslyn).

Ik vind vooral Frosted Gold een enorme aanrader, maar Frosted Purple vind ik ook mooi. Als je opschiet, Kruidvat heeft nu een 1+1 actie. Per stuk kosten de lakken โ‚ฌ7,29

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige lakken! Ik vind vooral de gouden variant erg mooi.

 2. Reply

  Prachtige lakjes! Deze ga ik zeker aanschaffen!

 3. Reply

  Ik heb de zilver, is ook erg mooi;)

 4. Reply

  Leuk! Doet me een beetje denken aan een lakje van China Glaze die ik al heb.

 5. Reply

  Mooie finish hebben ze!
  En fijn dat we eindelijk ook een beetje keuze in textuur lakken krijgen hier ๐Ÿ˜€

 6. Reply

  och.. mijn nagellakverslaafde hart begint te kriebelen: ik MOET die scoren! ๐Ÿ˜€

 7. Reply

  Dit zijn mooie sand lakken! Ik had eigenlijk gehoopt dat die van essence ook zo waren, maar daar werd ik niet warm of koud van. Deze van Gosh komen dicht in de buurt van de OPI sand lakken vind ik.

 8. Reply

  Wauw!! Die Frosted Gold is echt heel erg mooi!!!

 9. Reply

  Wauw, ze zien er heel mooi uit! Ook erg feestelijk ๐Ÿ™‚

 10. Reply

  Oh wauw, nu heb ik toch wel spijt dat ik ze niet meegenomen heb.

 11. Reply

  Ik vind de goude echt prachtig!

 12. Reply

  Wauw, wat een prachtige lakjes!

 13. Reply

  Vind die eerste echt helemaal prachtig!!

 14. Reply

  Frosted Gold ziet er heel mooi uit!

 15. Reply

  Beide pretty lakjes!

  โ™ฅ

 16. Reply

  Deze zijn echt prachtig!

 17. Reply

  Allebei erg mooi! ๐Ÿ™‚

 18. Reply

  Ik vind vooral de laatste kleur erg mooi!

 19. Reply

  Prachtig, van de week de paarse gekocht en vandaag opgedaan. Echt heerlijk glitterlakje ๐Ÿ™‚ Ik heb al een gouden liquid sand van OPI en een zilveren van Orly, dus de andere kleuren van Gosh ga ik niet meer kopen, maar de andere swatch ziet er ook super uit. Jouw nagels zijn echt heel mooi.

 20. Reply

  Prachtige foto’s en de lakjes zelf zien er ook heel mooi uit, wauw! Ik heb zelf Frosted Silver, ook erg mooi ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge