Golden Rose Rich Color – 105, 106, 109 & 114

De herfst is nu echt begonnen en daar kan je je nagellak prima op afstemmen. Golden Rose heeft een heel groot assortiment aan Rich Color lakken waaronder een aantal perfect voor de herfst met prachtige rode, oranje en bruintinten.

105


105 is een prachtige dieprode kleur. De lakken hebben alleen nummers en geen namen. Ik zeg gemiste kans, maar het gaat natuurlijk om de lak die erin zit.ย  Misschien komen de flesjes je bekend voor. De Jolly Jewels hebben precies zulke flesjes. Ik vind het denk ik ook wel de makklijkste flesjes. Handige langere en slanke dop die je makkelijk vasthoud en van boven zie je precies welke kleur het is. Qua pigmentatie zit het helemaal goed. Op Instagram plaatst ik al een foto met slechts 1 laagje waarmee de lak bijna dekkend is. Echt super! twee dunne laagjes en je hebt een supershiny rode lak.

106


Misschien denk je bij deze roze lak niet direct aan de herst, maar deze kleur past er denk ik beter bij dan barbieroze. Hoe moet ik deze kleur omschrijven? Framboosroze met een fuchsia ondertoon met blauwe shimmer? De shimmer maakt het voor mij wel echt af. Heel subtiel, maar toch goed te zien. De lak dekt met twee laagjes en ik moet zeggen dat ik wel echt dol ben op het kwastje. Mooi afgerond en ik lak er gewoon in 1x mn nagels mee. Niet eerst het midden en dan de zijkanten, nee gewoon alles in 1x.

109


Bij deze pompoenoranje kleur moet ik toch wel direct aan vallende blaadjes denken. Toch nog fel, maar geen oranje (voetbal/koningsdag)ย  gevoel. Kijk dan hoe de lak glimt! Ik ben best onder de indruk. Hier is de lak namelijk al compleet droog. Ook deze dekt met twee dunne laagjes.

114


En dan als laatste vandaag een prachtige diepbruine lak. Naar mijn mening wel een kleur die tijdloos is en altijd kan. Vergelijkbaar met OPI You Don’t Know Jacques of Essie Mink Muffs. Zo’n lak die werkproof is. Ook deze lak dekt bijna met 1 laagje. Voor de zekerheid heb ik er nog een tweede laagje overheen gedaan.

Je had het misschien al door, maar ik ben onwijs enthousiast over deze lakken. In alle foto’s is de lak compleet droog en dat al na een minuut of 10 ofzo. Ik heb wel eerst een basecoat onder alle lakken aangebracht. Misschien vind ik het grootste pluspunt toch wel het kwastje.

Binnenkort kan je nog 4 van zulke mooie herfstproof lakken zien. Een tijd geleden heb ik al lakken 19, 48, 107 en 113 geswatched.

De lakken bevatten 10,5 ml en kosten per stuk 4,95 en zijn te koop bij Nagelfabriek. inmiddels hebben ze 73 lakken om uit te kiezen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  105 is absoluut mijn favo! Prachtige herfstkleuren ๐Ÿ™‚
  NailTalk recently posted…El Corazon Easter Egg – No. 423/98My Profile

 2. Reply

  Wauw wat een mooie nagels heb jij zeg! Prachtige lakjes allemaal <3
  Marloes recently posted…Beauty Favorieten SeptemberMy Profile

 3. Reply

  Vooral de 2e kleur vind ik echt heel erg mooi ๐Ÿ™‚
  Mariska recently posted…Winnaar MAC Lipstick naar keuzeMy Profile

 4. Reply

  De kleuren zijn echt prachtig.
  Liefs, xxx

 5. Reply

  Ze zien er goed uit !
  Manon recently posted…Hello Sweet Octobeโ„› !!โ™กMy Profile

 6. Reply

  Wauw de eerste twee zijn heel mooi, eerste vooral perfect voor de herfst! X
  Esra recently posted…Essence ‘All About Nude’ palette || ReviewMy Profile

 7. Reply

  Ik vind het echt hele mooie kleuren. Blij verrast!
  En jewel tones zijn gewoon errug mooi op de nagels in de herfst.
  Cutecle recently posted…Nail Art: Sandy’s NailsMy Profile

 8. Reply

  105 is absoluut mijn favoriet. Wat een mooierd zeg!
  Sara recently posted…Low budget koopje: La Femme oogschaduw paletteMy Profile

 9. Reply

  wat mooi kleuren
  Dhini recently posted…NYC โ€“ Expert Last Lip LacquerMy Profile

 10. Reply

  Wauw, prachtig en ook nog eens lekker betaalbaar!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Nails Inc. Nail Polish Diary: OktoberMy Profile

 11. Reply

  wat een aparte lakjes, toen ik ze allemaal op een rijtje op de foto zag had ik zoiets, ja die framboos fuchsia geweldig…..maar toen ik ze op je nagels zag vond ik hem toch minder en vind ik 114 toch het allermooiste lakje….de kleuren zijn wel uniek mooi!
  Petra recently posted…Felle oogmake up: Saffron, 12 colours matte Eye shadow…My Profile

 12. Reply

  Wat een mooie kleuren, ze hebben allemaal wel wat al vind ik die laatste wat minder, nummer 196 vind ik het mooiste, wat een geweldige kleur is dat.

 13. Reply

  Heel mooi!
  Sam recently posted…Actie: SurpriseboxenMy Profile

 14. Reply

  Hele mooie kleuren+
  Dailynailsart recently posted…Black, Grey and White marble nails.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge