Golden Rose Nagelfabriek

Herinner jij je deze nailart nog? Ik maakte deze voor Nagelfabriek omdat hun webshop vernieuwd is en ik mocht een paar lakken uitzoeken. Deze vier mooie lakken moesten natuurlijk ook nog geswatched worden en door de verhuizing duurde dat wat langer. Beter laat dan nooit, want er zitten een paar prachtige kleuren tussen!Golden Rose – Color Rich – 48
Nu de zon vaker begint te schijnen vind ik geel echt een superleuke kleur op mn nagels.Β  De lak dekt met drie dunne laagjes en bevat een hele hoop shimmer. Die vallen niet zo op als je binnen bent, maar in de zon wel.Golden Rose – Color Rich – 113
Dit vind ik een mooie nude kleur. De kleur is grijs met een beige ondertoon. De lak dekt goed en heeft slechts twee laagjes nodig. Ook is deze lekker glossy als deze droog is. Ik vind dat zelf wel een mooie finish.Golden Rose – Color Rich – 107
Ik was een beetje verbaasd. Deze lak droogt een beetje matte op. I like. De kleur is echt onwijs intens, maar toch is het een redelijk donkere kleur paars. Deze lak dekt met twee laagjes.Golden Rose – Color Rich – 19
Ik ben echt verliefd op deze kleur. Van deze vier lakken is deze zeker mijn favoriet. De kleur vind ik echt geweldig. De intensiteit is verbluffend en de dekking eigenlijk ook. Dit is slechts 1 laagje. Ik zou een tweede aanraden voor betere houdbaarheid.

Ik heb de lakken inmiddels in best wat nailarts gebruikt. Heb jij deze nailarts al gezien? Welke vind jij het leukste/mooiste?

Het fijnste aan de lakken? Hmm.. moeilijke vraag. Ik vind de kwastjes erg fijn en makkelijk vasthouden. De kwastjes zijn mooi rond afgesneden en daarmee volg je makkelijk de vorm van je nagelriemen. Ik vind de dekking ook zeker een groot pluspunt en anders de droogtijd wel. Ik vind de lakken fijner dan van Catrice, maar ze zijn ook een haartje duurder dan die van Catrice.

De lakken bevatten 10,5 ml en kosten per stuk 4,95 en zijn te koop bij Nagelfabriek. Als je hier kijkt zie je hun volledige assortiment waarin ze ruim 50 lakken hebben en helemaal onderaan hebben ze twee leuke acties. 4 lakken en maar 3 betalen voor zowel de Rich Color en de Jolly Jewels lakken!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie lakjes, alleen dat gele vind ik niet zo, maar dat is persoonlijk

 2. Reply

  Wauw dit zijn mooie lakken! De nail arts zijn ook geweldig!

 3. Reply

  Ziet er weer tof uit!
  Dionne recently posted…TAG | Another Blogging TagMy Profile

 4. Reply

  113 is echt super mooi πŸ™‚
  Beau recently posted…NAIL ART: PaashaasjesMy Profile

 5. Reply

  Gorgeous mooie kleuren! β™₯
  femketje recently posted…5 Favoriete Lente Lakjes!My Profile

 6. Reply

  Die laatste twee kleuren vnd ik echt geweldig, wat een super mooie kleuren. De tweede en één na laatste nailarts springen er voor mij uit, maar eigenlijk zijn ze allemaal super mooi.

 7. Reply

  Ik vind de derde tribal nail art het mooiste!! Ik vind de nagellakken ook erg mooi.
  Lotte recently posted…Review: Flormar concealerMy Profile

 8. Reply

  Ooooh die gele is zo mooi en zonnig!!! <3
  PinkFairy recently posted…(Super) budget kwasten van BuyInCoinsMy Profile

 9. Reply

  Helemaal niet duur en je hebt er (zoals altijd, hihi) prachtige nailarts mee gemaakt zeg!

 10. Reply

  Ik vind de lakjes allemaal wel heel mooi!
  Mariska recently posted…Opgemaakt #3My Profile

 11. Reply

  Mooie lakjes! De lakjes van Golden rose zijn inderdaad meestal wel heel fijn πŸ™‚

 12. Reply

  Mooie lakjes!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Oh My Insta #16My Profile

 13. Reply

  wat een toffe kleuren vooral de blauwe en gele kleur!
  Angelique recently posted…Barry M brow kitMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge