Golden Rose Jolly Jewels 119, 120, 121 & 122

Golden Rose heeft nog eens 6 nieuwe Jolly Jewels uitgebracht en vandaag heb ik er 4 voor jullie. Ik vind het superleuke glitters en ze hebben allemaal een leuke prijs.

Mocht je nieuwschierig zijn naar mijn andere Jolly Jewels swatches kijk dan hier:
107, 108, 111 & 112 || 109, 103, 105 & 113 || 106, 110, 116 & 117

Deze glitterlak heeft een doorzichtige basis en hoort dus over een andere lak gedragen te worden. Ik koos voor Essence Absolutely Blue. Hier zie je twee laagjes van deze mooie babyblauwe lak.


Ik heb een laagje van 119 aangebracht. De lak bestaat uit vele kleuren. Blauw, groen, goud, roze, oranje, rood. De glitters verdelen niet heel makkelijk, maar zien er wel superpretty uit.

Ook deze heeft een doorzichtige basis en heb ik over een andere lak geswatched. Hier zie je drie laagjes van Essie Tart Deco. Een superleuke lak voor de lente en ik was deze lak alweer bijna vergeten.Dit is 1 laagje van 120 over Essie Tart Deco. Deze glitterlak heeft glitter van verschillende grootte. Hele kleine goude en rode glitter. Middelgrote rode en paarse hexagonale glitter. En grote gouden hexagonale glitter.


Deze rode glitter is eigenlijk perfect voor kerst. Deze dekt bijna helemaal opzichzelf. Dit zijn twee laagjes. Omdat de basislak doorzichtig is, zit deze lak bomvol kleine rode glitter en daardoor wordt de lak eigenlijk enorm stroperig. De lak verdeelt niet zo makkelijk en daarom heb ik maar 2 laagjes opgedaan.

Deze lak heeft niet alleen kleine rode glitter, maar tussendoor zitten grotere hexagonale rode glitter. Voor volledige dekking kan je deze ook over een rode lak doen die wel dekt.Als ik deze in de schaduw bekijk dekt deze redelijk goed met twee laagjes. Deze lijkt voor mij een beetje op de zilvere versie van 103. Lak 103 heeft gouden en roze glitters in twee grootte, deze heeft dezelfde glitter, maar dan in het zilver.

Heb jij al Jolly Jewel lakken?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, wat een gave lagjes weer. De rode is mijn favoriet.

 2. Reply

  122is erg pretty!

 3. Reply

  Ik vind de laatste het mooist <3

 4. Reply

  Wat een prachtige lakjes πŸ™‚ Ik zie dit merk steeds vaker voorbijkomen op blogs. Ik begin echt een fan te worden van dit merk. Binnenkort maar eens iets gaan aanschaffen πŸ˜‰

 5. Reply

  Wauw, ik vind ze stuk voor stuk prachtig πŸ™‚

 6. Reply

  122 is echt mooi! Ik heb gisteren een bestelling geplaatst en hoop morgen 123 binnen te krijgen πŸ˜€

 7. Reply

  Ik vind ze allemaal erg mooi!! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge