Golden Rose Jolly Jewels || 107, 108, 111 & 112

Moet ik nog meer zeggen over de Jolly Jewels van Golden Rose? Ik heb al 8 van deze superleuke glitterlakken laten zien en naast de 17 die er al waren zijn er nu nog 6 bij gekomen. Zo heb ik al glitterlakken 103, 105, 109 & 113 en glitterlakken 106, 110, 116 & 117 laten zien. Vandaag heb er dus nog 4.

108


Deze Jolly Jewellak heeft een rode jellybasis met daarin een hoop zilvere glitters van verschillende grootte. Door de jellylak lijken sommige glitter roze en door schaduw lijken sommige zwart. Dit zijn twee laagjes.

111


Deze vond ik er gelijk opvallen door de blauwe basis. Ik weet niet of dit jelly is, maar dat deze niet dekt is duidelijk. Niet dat dat een slecht iets is, want dat vind ik eigenlijk de charme van de Jolly Jewels. Deze bevat licht groene grote hexagonale glitter en kleine hexagonale zilvere glitters. Ook dit zijn twee laagjes.

107


Deze is anders omdat deze geen gekleurde basis heeft, maar alleen uit glitters bestaat. Heel veel kleine turkooise glitters met daartussen grote hexagonale blauwe glitter. Deze voelt ook gritty aan. Dit zijn ook twee laagjes. Ik vond het zo in het echt heel leuk, maar als ik naar de foto’s kijk zou er misschien nog wel een derde laagje overheen kunnen.

112


Deze heb ik getest met topcoat en deze bleef best 4 dagen zo zitten. Op de 4e dag bleef een scherp iets in mn peel off basecoat hangen en zat er in het midden een ‘chip’ in. Daarna heb ik het eraf gehaald. Ik heb de andere lakken niet getest, maar ik denk dat met topcoat andere lakken ook wel goed blijven zitten. Dit zijn ook twee laagjes.

Welke van de Jolly Jewel lakken vinden jullie het leukste?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Deze lakken zijn echt prachtig <3 love it!

 2. Reply

  Super mooi! Vooral nummer 108 is pretty 🙂

 3. Reply

  108 is gorgeous!

 4. Reply

  Ik ga voor 108 en 112 ! 🙂

 5. Reply

  Ik vind ze erg mooi! Ze staan al een tijdje op mijn wishlist:-)

 6. Reply

  Ik vind die laatste lak erg mooi! Ik heb er zelf 4 en ben stiekem wel nieuwschierig naar de nieuwe lakjes!

  1. Reply

   Ik moet ze nog swatchen, maar ze komen binnenkort online!

 7. Reply

  111 is zeker weten mijn favoriet!

 8. Reply

  heel mooi

 9. Reply

  Allemaal hebben ze iets moois, maar de onderste vind ik echt de mooiste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge