Golden Rose – Impression – 7, 10 en 12

Golden Rose vind ik echt een superleuk merk en laatst heb ik 14 nieuwe lakken binnen gekregen. Deze kon je zien in mijn unboxing filmpje van Nagelfabriek. De 8 Holiday lakken heb ik al geswatched, en nu heb ik nog 6 Impression lakken.

Check die superleuke roze doppen! Je ziet wel elke vingerafdruk, maar ze staan zo leuk in je stash. Geen witte, of standaard zwarte dop. Zo springen ze er wel echt uit. Elke lak bevat 11,5 ml lak.

Impression 07


De lakken hebben allemaal een doorzichtige basis en hebben barglitter. De lichtblauwe basislak die je ziet is P2 Up In The Air. Daarover zie je 1 laagje van 07. Deze bevat paarse en donkerblauwe glitters. Als de lak is opgedroogd voel je de glitters wel zitten, daarom zou ik er nog een topcoat overheen doen. De glitters zijn lekker shiny.

Impression 12


Toen ik deze lak zag dacht ik al gelijk ‘oeh leuk, holografische barglitter’. Niet alleen zwart en witte glitters, maar nog een superleuke extra. Dit is wel wat deze lak bijzonderder maakt dan bijvoorbeeld glitter van Sally Hansen, Barry M en China Glaze. Hier zie je 1 laagje van 12 over P2 Happy Bride.

Impression 10


Bij deze kreeg ik gelijk een kerstgevoel toen ik het flesje zag. Rood en wit. Pas op mijn nagels zie ik hoe bijzonder deze is. Deze heeft niet puur barglitter, maar ook mini ronde glitters. Door deze kleine glittertjes ziet deze er in eens heel anders uit. I like! Hier zie je de rode en witte glitters over Rimmel Reggae Splash.

De Impression lakken van Golden Rose zijn te koop bij Nagelfabriek voor €5,95. Ik vind zeker nummer 10 een echte aanrader.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  07 vind ik echt het allermooist!

 2. Reply

  Mooi! Ik vind die rode heel leuk voor de kerst

 3. Reply

  Wat geeft het een leuk effect! Vooral de rode vind ik erg mooi.

 4. Reply

  prachtige lakjes

 5. Reply

  So pretty πŸ™‚

 6. Reply

  Mooie kleuren zeg!

 7. Reply

  De rode vind ik wel tof!

 8. Reply

  Ik heb al een aantal van dit soort lakjes, ik vind het heel leuk.

 9. Reply

  Heeeeel cute !

 10. Reply

  Leuk! Die laatste is erg kerst-achtig πŸ˜‰

  β™₯

 11. Reply

  Mooie lakjes!

 12. Reply

  Ik vind ze wel erg lijken op de Sally Hansen fuzzy coats, maar ze zijn wel erg mooi πŸ™‚

 13. Reply

  ze zijn best leuk en goed betaalbaar ook πŸ˜€

 14. Reply

  Ze zijn alle drie mooi!

 15. Reply

  Wat een superleuke lakjes! Vooral de blauw/paarse vind ik mooi

 16. Reply

  sorry ben er nog steeds niet dol op het effect haha

 17. Reply

  Ik heb er een paar van maar moet zeggen dat het mij niet heel enthousiast maakt! Wel vind ik het erg tof dat Golden Rose eindelijk weer eens wat nieuwe lakken heeft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge