Golden Rose – Holiday collection deel 1 – 56 & 63

De eerste twee swatches van de Holiday collectie van Golden Rose. Van wat ik kan vinden heeft deze collectie 17 mooie lakken. Daar heb ik er 8 van die ik per 2 laat zien. Helaas hebben de lakken geen namen maar nummers. Hier nummer 56 en 63.

56


Zo’n kleur liquid sand miste ik echt nog. Echt super dat Golden Rose de eerste is die ermee komt. Op de eerste foto zie je dat deze lak een hele mooie blauwe glitter bevat die heel subtiel te zien is op je nagels. Hier zie je twee laagjes.

63


In het flesje deed deze lak me al denken aan een rodere versie van OPI Jinx/ANNY She’s Amazing terwijl ik eigenlijk gelijk aan P2 Illegal had moeten denken. Zo blijkt maar weer dat ik niet zo van rode lakken houd.

Dat wil niet zeggen dat ik deze lak niet mooi vind. In tegendeel. In combinatie met de gouden shimmer die erin zit is de lak echt prachtig. Ook fijn dat dit slechts twee laagjes zijn.

En dan de vergelijking. Dead on dupes, in mijn ogen nee. Deze lak van Golden Rose heeft vleugje meer roze, maar de lak van P2 heeft meer goude shimmer/glitter. Zoals je kan zien is She’s Amazing en Jinx echt oranje, maar puur ter vergelijking. Verder hebben alle lakken 2 laagjes en drogen ze ongeveer even snel. Wat nogsteeds sneller is dan reguliere nagellak. Gezien Golden Rose online makkelijker verkrijgbaar is dan P2 kan ik deze aanraden als je deze lak mooi vind.

De Golden Rose Holiday Collectie is binnenkort te koop bij NagelFabriek voor €5,95.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  wat een mooie lakjes,
  hele gave finishes!
  liefs,
  denise

 2. Reply

  Wauw! ze zijn heel mooi!

 3. Reply

  Mooie kleurtjes! De rode kleur lijkt enorm op Essence Me & My lover.

 4. Reply

  die lichtroze is pretty ;D

 5. Reply

  Mooi! Vooral de rode kleur πŸ™‚

 6. Reply

  Dat ziet er al goed uit πŸ˜‰

 7. Reply

  De rode vind ik wel erg mooi, de licht roze trekt mij niet zo

 8. Reply

  Wauw wat een super mooie lakjes!

 9. Reply

  Zien er beide erg goed en mooi uit πŸ™‚

 10. Reply

  Heel mooi effect! Zelf vind ik de rode het mooist πŸ™‚

 11. Reply

  Die roze, wauw!!

 12. Reply

  Prachtige lakjes! En wat heb je een mooie nagels.

 13. Reply

  Die roze kleur vind ik prachtig.

 14. Reply

  Vind die rode echt heel mooi! GoldenRose vind ik een fijn merk!

 15. Reply

  Prachtig! Is maar goed dat ik Illegal al heb haha!

  β™₯

 16. Reply

  Superpretty! <3

 17. Reply

  Ze zijn allebei mooi. De rode is leuk voor de feestdagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge