Golden Rose – Holiday – 51 & 67

De laatste twee Holiday zand lakken die ik heb! Een mooie zilvere en een donkerrode kleur die perfect voor Kerst zijn.

51

Van de Holiday lakken die ik heb, past deze denk ik wel het beste bij de feestdagen. Een zilvere zandlak met grote en kleine glitters. I like it! Ik had niet zo’n kleur. In de zon lijkt de lak nog steeds doorzichtig, maar ik het het idee dat dat door de zilvere glitters komt. In de schaduw zie je er namelijk nagenoeg niets van. Dit zijn twee laagjes.Β  Ik vind de grotere zilvere glitters enorm tof in zandlakken omdat deze licht reflecteren en dat geeft een mooi effect. Ik zeg een musthave voor Kerst.

67

Ook donkerrood past goed bij Kerst. Een chique kleur die net even iets anders is. Het is ook een zandlak en heeft textuur. Een beetje schuurpapier achtig, maar omdat het textuur heeft, heeft het gewoon net iets extra’s. Dit zijn twee laagjes, maar de burgandy kleur dekt vrij goed. Ik heb het idee dat de zand lakken in één kleur iets langer nodig hebben om volledig te drogen. Iets langer nodig hebben voordat je de textuur ziet.

Heb jij mijn eerdere swatches al gezien?
Golden Rose – Holiday – 57 & 60
Golden Rose – Holiday – 58 & 61
Golden Rose – Holiday – 56 & 63

De nagellakken kosten €5,95 en zijn verkrijgbaar bij Nagellakfabriek.nl

More about Lin

Comments

 1. Reply

  die eerste is echt prachtig, net diamantjes als nagellak!

 2. Reply

  Vind de eerste echt super mooi!

 3. Reply

  Die eerste nagellak vind ik prachtig!

 4. Reply

  Oeh, ik vind ze beide erg mooi!

 5. Reply

  Oeh wat een beauty’s. Toch gaat mijn voorkeur uit naar de eerste, wauw.

 6. Reply

  Het eerste lakje is echt mooi!

 7. Reply

  Ik vind vooral het eerste lakje erg mooi!

 8. Reply

  vooral de rode lak vind ik erg mooi!

 9. Reply

  De 1e is prachtig!

 10. Reply

  Ik vind ze beide erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge